Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μείναμε από βενζίνη”

“Μείναμε από βενζίνη”

pedoulakis cyprus

pedoulakis-cyprus

Όταν χάνεις εντός έδρας παιχνίδι (έστω κι αν αυτό διεξήχθη στην Κρήτη) με τρίποντο στην εκπνοή, τότε λογικό είναι η πικρία να είναι μεγάλη. Παρόλ’ αυτά, ο Αργύρης Πεδουλάκης εμφανίστηκε πλήρως ειλικρινής στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν χαρακτηρίζοντας δίκαιη την ήττα (72-69) από τους Ρώσους.

“Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Ήμασταν μία ταχύτητα πίσω από τους αντιπάλους μας. Είχαμε νευρικότητα στην επίθεση και αυτό φάνηκε. Ο Κάρι ουσιαστικά ήταν έξω, δεν μπορούσε να βοηθήσει. Με το χαμηλό σχήμα βρήκαμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τέλος παλέψαμε για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Λοκομοτίβ κέρδισε δίκαια. Μπορεί να ήταν τυχερή στο τέλος αλλά δίκαια κέρδισε”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του “τριφυλλιού” και συνέχισε:

“Η αλήθεια είναι ότι είχαμε νευρικότητα. Έχουμε κάνει σερί ταξίδια και έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Στο τέλος προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση.  Ήμασταν αρκετά άστοχοι και χάσαμε σημαντικά ριμπάουντ. Μπορώ να πω ότι μείναμε από βενζίνη και προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη μόνο με τα ψυχικά μας αποθέματα”.

Παράλληλα, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στο φίλαθλο κόσμο της Κρήτης λέγοντας: “Ευχαριστούμε τον κόσμο της Κρήτης για τη στήριξη. Θέλαμε να φύγουν από το γήπεδο ευχαριστημένοι, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε”, για να συνεχίσει σχολιάζοντας το αντιαθλητικό φάουλ που χρεώθηκε ο Στεφάν Λάσμε στην τελευταία περίοδο:

“Πρέπει να το δούμε ομαδικά και να μην επικεντρωθούμε σε ένα πρόσωπο. Τραβήξαμε τον Στεφάν εκτός αγώνα για να ηρεμήσει. Δεν πρέπει να στεκόμαστε όμως σε ένα άτομο”.

Κλείνοντας, ο έμπειρος τεχνικός επεσήμανε πως: “Δεν έχουμε ρυθμό, αυτή είναι η αλήθεια. Μέσα από τα παιχνίδια και την προπόνηση θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Παράλληλα, υπάρχει και καταπόνηση στα παιδιά. Συνεχίζουμε… Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει μέσα από αυτά να μαθαίνουμε και να βελτιωνόμαστε. Έχουμε μπροστά μας πολλά σημαντικά ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …