Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Μας υποτίμησε”

“Μας υποτίμησε”

uvalin zielona

uvalin-zielona

Έχοντας χάσει ένα παιχνίδι… στο παρά πέντε, ο προπονητής της Ζιελόνα Γκόρα θα ένιωθε (φυσιολογικά) πικρία. Παρόλ’ αυτά, ο Μιχαϊλο Ουβάλιν με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του καθ όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου τονίζοντας, παράλληλα, πως ο Ολυμπιακός υποτίμησε την ομάδα του.

“Noμίζω ότι ήταν ένα συναρπαστικό ματς. Πονέσαμε που χάσαμε με τέτοιο τρόπο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου που πάλεψαν σε όλο το ματς. Το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και πάντα κερδίζει ο καλύτερος. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Υπήρχαν και κάποιες άλλες λεπτομέρειες που κόστισαν σε εμάς στο τέλος και για τις οποίες δεν θέλω να συζητήσω”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Πολωνών για να συνεχίσει κάνοντας αναφορά στην… “ερυθρόλευκη” υποτίμηση:

“Νομίζω πως ο Ολυμπιακός μας υποτίμησε πολύ, δεν είχαν ρυθμό και δεν ήταν έτοιμοι γι’ αυτό το ματς. Ένας ακόμη λόγος που δεν είμαι χαρούμενος είναι πως δεν τιμωρήθηκαν γι’ αυτό. Παλεύουμε για να κερδίσουμε τον σεβασμό όλων. Πολλοί μας περιγράφουν ως μια κακή ομάδα, ειδικά από την εικόνα που είχαμε στην αρχή. Ελπίζω οι φίλοι της ομάδας και οι φίλοι του μπάσκετ να αλλάξουν εικόνα για εμάς. Δεν μας αξίζει αυτή η άποψη“.

Ενώ έκλεισε λέγοντας: “Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις πιο σημαντικές ομάδες της Ευρωλίγκας και φέτος. Σήμερα μας υποτίμησαν αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα καθώς εάν προσεγγίζουν έτσι τα παιχνίδια δεν θα πάνε μακριά. Επίσης παίζει καλά η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…