Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Μάθημα… για το μέλλον”

“Μάθημα… για το μέλλον”

saulius stombergas

saulius-stombergas

Σημαντικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας πραγματοποίησε η Ζαλγκίρις Κάουνας. Το συγκρότημα του Σαούλιους Στομπέργκας επιβλήθηκε στο τέλος της Αρμάνι Μιλάνο με 73-71, πανηγυρίζοντας την τρίτη νίκη της στη φετινή διοργάνωση. Ο τεχνικός των Λιθουανών χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση της ομάδας του, ενώ τόνισε πως αυτή η ανατροπή που δέχθηκαν στο τέταρτο δεκάλεπτο θα αποτελέσει ένα καλό μάθημα για το μέλλον.

“Ήταν ένα σκληρό και γεμάτο συναισθήματα παιχνίδι. Χάσαμε το πλεονέκτημα που χτίσαμε και ελπίζω ότι αυτό θα είναι ένα μάθημα για το μέλλον για τη νεανική μας ομάδα. Παρόλα αυτά πρέπει να χειροκροτήσω την προσπάθειά μας. Η ομάδα μου κέρδισε δίκαια. Η άμυνά μας δούλεψε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο. Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια που κάνουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση” ανέφερε ο Σαούλιους Στομπέργκας, ενώ από πλευράς παικτών ο Παούλιους Γιανκούνας πρόσθεσε:

“Στο τέλος το ματς ήταν ένα χάος, όμως το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε. Θα ήταν ιδανικό να έχουμε κερδίσει με μια μεγαλύτερη διαφορά, να έχουμε πάρει τη νίκη με πιο εύκολο τρόπο. Στα τελευταία λεπτά δώσαμε έμφαση στην άμυνα, ώστε να σταματήσουμε τα σουτ τριών πόντων των αντιπάλων μας. Είχαμε προβάδισμα μόλις δυο πόντων. Τους αφήσαμε να σκοράρουν από τις βολές και αυτό βοήθησε εμάς να πάρουμε μια πραγματικά πολύ σημαντική νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…