Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κοντά σε μία ιστορική στιγμή”

“Κοντά σε μία ιστορική στιγμή”

pascal donnadieu

pascal-donnadieu

Το δικό της παραμύθι φαίνεται πως ζει η πρωτάρα στην Ευρωλίγκα, Ναντέρ. Το συγκρότημα του Πασκάλ Ντοναντιέ επικράτησε της Παρτιζάν σε ματς – θρίλερ με 62-61 και πραγματοποίησε σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ο έμπειρος προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, τόνισε ότι η ομάδα  βρίσκεται κοντά σε μία ιστορική στιγμή.

”Είπα στους παίκτες μου πριν από τον αγώνα ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πράγματι, έτσι ήταν. Φοβήθηκα ότι θα χάναμε στο τέλος αφού η Παρτίζαν πέτυχε κάποια μεγάλα σουτ! Πιέσαμε περισσότερο στην άμυνα ενώ ο Γουίλ Ντάνιελς έκανε ένα καθοριστικό κλέψιμο. Είμαστε σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση στο TOP-16 όμως χρειαζόμαστε άλλη μια μεγάλη νίκη για να τα καταφέρουμε” ήταν αρχικά τα λόγια του Πασκάλ Ντοναντιέ, για να προσθέσει στη συνέχεια:

“Οι παίκτες μου είναι κουρασμένοι σωματικά και πνευματικά όμως οφείλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στη διοργάνωση. Η συμμετοχή μας στην Ευρωλίγκα αποτελεί τεράστια τιμή. Είμαστε κοντά σε μια ιστορική στιγμή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…