Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Κοιτάμε να δούμε τι φταίει”

“Κοιτάμε να δούμε τι φταίει”

mantzaris celebration

mantzaris-celebration

Ήταν ο άνθρωπος που διατήρησε το αήττητο του Ολυμπιακού στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης χάρισε στους “ερυθρόλευκους” τη νίκη επί της Ζιελόνα Γκόρα χάρη στο τρίποντο που πέτυχε με τη λήξη της αναμέτρησης. Σε κάτι τέτοιες στιγμές, πάντως, οι παίκτες δεν έχουν κάτι στο μυαλό τους, παρά το να σουτάρουν, όπως τόνισε ο ίδιος με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Δεν έχεις να σκεφτείς εκείνη την ώρα, απέμενε ένα δευτερόλεπτο. Σούταρα και μπήκε. Αλλά κάναμε κακό παιχνίδι, δεχθήκαμε πάλι κοντά στους 80 πόντους. Πάντα κάτι γίνεται και μπαίνουμε χαλαρά και μετά τρέχουμε και δε φτάνουμε. Κάποια στιγμή, δε θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό. Κοιτάμε να δούμε τι φταίει, κοιτάμε το βίντεο. Αλλάξαμε την άμυνά μας, πιέσαμε ψηλά και καταφέραμε να φτάσουμε στην ανατροπή”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πόιντ γκαρντ, με τον Ματ Λοτζέσκι να προσθέτει:

Δεν ήμασταν έτοιμοι. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτό τον καιρό. Η Ζιέλονα ήρθε εδώ και δεν είχε τίποτα να χάσει κι έκανε το παιχνίδι της. Δεν ξέρω αν είμαστε πιο άνετοι όταν παίζουμε στο γήπεδό μας, αλλά θα πρέπει να αλλάξει αυτό. Δεν γίνεται να κυνηγάμε σε όλο το παιχνίδι το σκορ. Θα πρέπει να δουλέψουμε, ώστε να το αλλάξουμε την επόμενη φορά.

Μας δυσκόλεψε η ζώνη της Ζιέλονα, στην αρχή χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ, ενώ οι αντίπαλοι ήταν αρκετά εύστοχοι. Και με τον ΠΑΟΚ ήμασταν πίσω στο σκορ πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Πιστεύω ότι με το 5-0 έχουμε προκριθεί, αλλά θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και να προχωρήσουμε βήμα-βήμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…