Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Κάναμε αδικαιολόγητα λάθη”

“Κάναμε αδικαιολόγητα λάθη”

paok pagkos markopoulos time out

paok-pagkos-markopoulos-time-out

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Άλμπα Φέχερβαρ, έμεινε ο Σούλης Μαρκόπυολος, αλλά η αντίδραση του “δικεφάλου” στην αντεπίθεση των Ούγγρων και η εν γένει παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο, προβλημάτισε τον έμπειρο τεχνικό.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι με την Άλμπα, ο κόουτς Μαρκόπουλος, σχολίασε: “Ήταν ένα παιχνίδι που θα θεωρείτο για εμάς εύκολο, αλλά λόγω της κατάστασης της ομάδας μας ήταν δύσκολο. Ξέραμε ότι αυτή η ομάδα έπαιζε καλά τελευταία, θέλαμε να αλλάξουμε τον ρυθμό της. Το καταφέραμε σε ένα χρονικό διάστημα, στο δεύτερο μέρος πήραμε διαφορά θέλαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό αλλά έγιναν αδικαιολόγητα λάθη από παίκτες που είναι έμπειροι.

Έτσι η φιλοξενούμενη ομάδα βρήκε την ευκαιρία να βάλει μερικά μεγάλα σουτ, πρέπει να δούμε ποια σημεία δεν ξεπεράσαμε για να μην έχουμε στο μέλλον τα ίδια προβλήματα. Το στρες και το άγχος ήταν οι κύριοι λόγοι που το κάναμε δύσκολο. Ναι μεν υπάρχει κούραση, αλλά περισσότερο είναι στο μυαλό. Η αντίδραση απέναντι στην πίεση των αντιπάλων δεν ήταν αυτή που είχαμε σχεδιάσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…