Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κάθε κατοχή θα μετρήσει”

“Κάθε κατοχή θα μετρήσει”

cresspi carter

cresspi-carter

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε την αποδυναμωμένη Σιένα (21:30) που δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί τη χαρά της νίκης έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Μάρκο Κρέσπι, στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, υποστήριξε πως κάθε κίνηση και κάθε κατοχή απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης θα μετρήσει πολύ για την έκβαση του αγώνα.

“Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε κόντρα στον δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλητή Ευρώπης. Όχι μόνο εξαιτίας της ποιότητας τους αλλά και για τον τρόπο παιχνιδιού τους. Είμαστε επίσης χαρούμενοι που θα προσπαθήσουμε να τους ανταγωνιστούμε μέσα στο παρκέ. Κάθε κίνηση και κάθε κατοχή θα μετρήσει για την ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός είναι ακόμα ισχυρότερος λόγω κάποιων αλλαγών σε σχέση με πέρυσι. Είναι πιο συμπαγής και το δίδυμο Περπέρογλου – Λοτζέσκι αυξάνει ακόμα περισσότερο τις επιθετικές του επιλογές” δήλωσε ο Μάρκο Κρέσπι, ενώ από πλευράς παικτών, ο Αμερικανός Τέιλορ Ρότσεστι συμπλήρωσε:

“Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος σε Ελλάδα και Ευρώπη, οπότε θα είναι σκληρό ματς. Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει πολλούς τρόπους για να σε κερδίσει. Πρέπει να παίξουμε για 40 λεπτά, να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να είμαστε επιθετικοί και να βάλουμε το παιχνίδι στα δικά μας μέτρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…