Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ιδιαίτερη προσοχή”

“Ιδιαίτερη προσοχή”

markopoulos hamogelo

markopoulos-hamogelo

Να διατηρήσει το αήττητο σερί του, στην Basket League ΟΠΑΠ, θέλει ο ΠΑΟΚ, απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας (3/11, 16:00) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ζήτησε από τους παίκτες του την προσοχή τους στην άμυνα των Πατρινών: “Ο Απόλλων είναι μία ομάδα που έχει αρκετούς νέους παίκτες, καλούς και εκρηκτικούς ξένους και στο παιχνίδι προσπαθεί να πιέσει στην άμυνα και αρκετές φορές με ”ζον πρες”.

Με την καλή άμυνα, προσπαθούν να τρέξουν αρκετά στο παιχνίδι και βγάζουν αιφνιδιασμούς, κερδίζουν αρκετά φάουλ με τον τρόπο που αγωνίζονται και το μεγαλύτερο βάρος των προσπαθειών πηγαίνει στους ξένους τους και ιδιαίτερα στον Bolds. Θέλουν όμως προσοχή όλοι οι παίκτες τους και το παιχνίδι γενικότερα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για 40 λεπτά για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που μπορεί να δημιουργηθούν στην διάρκεια του αγώνα”.

Εκ μέρους των παικτών ο Νίκος Καλλές, σχολίασε: “Επιστρέφουμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα μετά από ένα δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο χάσαμε με έναν πολύ σκληρό τρόπο. Είμαστε όμως και αναγκασμένοι να το ξεπεράσουμε, αλλά πιστεύω ότι έχουν την ποιότητα και την δυνατότητα σαν ομάδα, να βάζουμε στην άκρη κάθε παιχνίδι, είτε είναι θετικό, είτε αρνητικό το αποτέλεσμα, να μαθαίνουμε από κάθε ματς και να συνεχίζουμε.

Δεν έχουμε άλλωστε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Δουλέψαμε πάνω στο παιχνίδι με την Απόλλωνα, που είναι μία καλή ομάδα, που παίζει με τρόπο επικίνδυνο και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Τρέχουν αρκετά στο γήπεδο, προσπαθούν να συνδυάσουν την ουσία με το θέαμα, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, αφοσιωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, να προσέξουμε τα ριμπάουντ και το πώς θα λειτουργήσουμε σωστά σε άμυνα και επίθεση για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …