“Ιδανικό κλίμα”

kommatos trikala

kommatos-trikala

Ενόψει της αναμέτρησης με την πρώην του ομάδα (Τρίκαλα, 16/11, 16:00), ο Νέστορας Κόμματος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις  ως παίκτης του Κολοσσού Ρόδου. Ο έμπειρος φόργουρντ δήλωσε χαρούμενος για την μετεγγραφή του στους “θαλασσί” και σημείωσε πως οι προσωπικοί του στόχοι είναι κοινοί με αυτούς των Ροδιτών: “Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στη Ρόδο και στον Κολοσσό.

Τα συστατικά της επιτυχίας είναι οι καλοί συμπαίκτες και το καλό κλίμα μέσα στην ομάδα, στοιχεία τα οποία έχει ο Κολοσσός. Σε όποια ομάδα αγωνίζομαι δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό και θα προσπαθήσω να δώσω όλες τις δυνάμεις μου, για να ανταποδώσω το ενδιαφέρον που έδειξε ο Κολοσσός για την απόκτηση μου.

Μίλησα με τον κόουτς, έχουμε την ίδια φιλοσοφία για το μπάσκετ και περιμένω να παίξω μπροστά στον κόσμο μας. Ο στόχος μου είναι να εκπληρώσει τους… στόχους του ο Κολοσσός. Αν το καταφέρουμε αυτό, θα είμαστε σίγουρα ευχαριστημένοι. Η ομάδα χρειάζεται μία νίκη για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μετά τις πέντε συνεχόμενες ήττες.

Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι σημαντικό, γιατί οι αντίπαλοι μας έχουν τους ίδιους στόχους με μας και γνωρίζω καλά ότι πρέπει να κερδίσουμε. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Για μας κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, αρχής γενομένης απ’ αυτό του Σαββάτου με αντίπαλο τα Τρίκαλα. Το κλίμα που έχω συναντήσει μέσα στην ομάδα είναι ιδανικό κι αυτό θα φανεί και μέσα στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…