Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Θερμά συλλυπητήρια

Θερμά συλλυπητήρια

andreas molfetas1

andreas-molfetas

ΠΑΟΚ, Τρίκαλα και Πανελευσινιακός συλλυπήθηκαν, με επίσημες ανακοινώσεις, την οικογένεια του εκλιπόντα και την “οικογένεια” του Απόλλωνα για τον θάνατο του επί σειρά ετών πρόεδρο των Πατρινών, Ανδρέα Μολφέτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Τρικάλων:

“Το ελληνικό μπάσκετ είναι από χθες πιο φτωχό με την απώλεια του Ανδρέα Μολφέτα, ακάματου εργάτη με τεράστια προσφορά στο άθλημα και στυλοβάτη του Απόλλωνα Πατρών. Η παρακαταθήκη που αφήνει πλούσια, απόδειξη του πλούσιου έργου του επί σειρά ετών. Τα ΤρίκαλαBCAries εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και τον Απόλλωνα Πατρών“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανελευσινιακός:

Η Ελληνική Καλαθοσφαίριση έχασε σήμερα Πέμπτη 21/11/13 ένα σημαντικό άνθρωπο, τον Ανδρέα Μολφέτα. Ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων Πατρών υπήρξε μία σημαντική φυσιογνωμία και προσέφερε πολλά στο άθλημα. Σύσσωμος ο Πανελευσινιακός εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στην οικογένεια του Απόλλωνα Πατρών. Το έργο και οι αναμνήσεις σημαντικών ανθρώπων, όπως ο αείμνηστος Ανδρέας Μολφέτας, είναι εκείνα που μένουν χαραγμένα στη μνήμη μας και αποτελούν οδηγό για το μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του προέδρου του Απόλλωνα Πατρών Ανδρέα Μολφέτα, ενός ανθρώπους που επί χρόνια προσέφερε πολλά στο χώρο του Ελληνικού μπάσκετ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια τους εκλιπόντος, αλλά και στην οικογένεια του Απόλλωνα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …