Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Θέμα δυνατοτήτων”

“Θέμα δυνατοτήτων”

mvrokefalidis glyniadakis

mavrokefalidis-glyniadakis

Η επιστροφή του Ανδρέα Γλυνιαδάκη στην Ελλάδα δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα για τον ίδιο καθώς χθες (21/11) το βράδυ η Λιέτουβος Ρίτας ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 80-72. Σήμερα (22/11) το πρωί, ο Έλληνας σέντερ μίλησε στον ραδιοφωνικό αέρα του Sentra FM για το παιχνίδι με τους “πράσινους”, τις αιτίες που το τριφύλλι δεν θέλγει με την απόδοσή του, αλλά και το… “ερυθρόλευκο” παρελθόν του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς γύρισε το ματς στην επανάληψη: “Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο δυνατοί στο δεύτερο ημίχρονο. Δώσαμε στον Παναθηναϊκό εύκολα καλάθια, εύκολους αιφνιδιασμούς, του βγήκαν κάποια εύκολα σουτ κι εκεί χάθηκε το ματς. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Στην πίεσή του δεν αντιδράσαμε σωστά, δεν είχαμε καθαρό μυαλό και γι αυτό ήρθε η ανατροπή”.

Για το αν περίμεναν το άσχημο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού: “Τον περιμέναμε έτσι κι αυτό γιατί δεν παίζει καλά στα τελευταία ματς. Δυσκολεύεται να κρατήσει το ρυθμό στο παιχνίδι του”.

Για τους λόγους της κακής πορείας: “Στον Παναθηναϊκό λείπει η ταχύτητα εκτέλεσης και μεταφοράς της μπάλας. Δεν δικαιολογείται γιατί είναι έμπειροι παίκτες, οπότε ίσως είναι και θέμα δυνατοτήτων και θεωρώ πως το κύριο πρόβλημά του είναι αυτό”.

Για την προσαρμογή του στη Λιθουανία: “Είναι πολύ ομαλή. Είναι πολύ καλά τα πράγματα εδώ, η πόλη αγαπάει το μπάσκετ, το οποίο είναι το Νο.1 άθλημα στη χώρα. Είναι υπέροχο να παίζεις εκεί. Η Λιέτουβος είναι απίστευτα οργανωμένη ομάδα κι ο κόσμος είναι πολύ φιλικός”.

Για τον Ολυμπιακό: “Ήταν τρία πολύ καλά χρόνια και παραγωγικά και σε τίτλους και σε απόδοση και πραγματικά με έχουν σημαδέψει. Έκανε πολύ καλές προσθήκες. διατηρεί τον ρυθμό και την ταχύτητα. Του βγαίνει η ταχύτητα στην οποία έχει επενδύσει. Έχει κάνει πολύ καλές επιλογές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…