Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Η διοίκηση κρίνει… το σωστό”

“Η διοίκηση κρίνει… το σωστό”

tsamis

tsamis

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Κολοσσός Ρόδου στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ. Η ομάδα από το σμαραγδένιο νησί επικράτησε των Τρικάλων με 76-72, έχοντας ως κορυφαίο τον Άγγελο Τσάμη που σημείωσε 17 πόντους. Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για αυτή τη νίκη, για την αλλαγή του προπονητή, καθώς και για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Άγγελε, κάνατε εντυπωσιακό ξεκίνημα με τα Τρίκαλα και προηγηθήκατε ακόμη και με 20 πόντους διαφορά. Τι έγινε και τα Τρίκαλα μπήκαν ξανά στο παιχνίδι;
“Νομίζω ότι στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, παρουσιάσαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν συγκεντρωμένοι, πήραμε διαφορά ασφαλείας αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, όσο μείωναν τα Τρίκαλα, το άγχος μας αυξανόταν. Ίσως οφειλόταν στο γεγονός, ότι μας έλειπαν οι νίκες και φάνηκε ότι δεν ξέραμε πώς να το διαχειριστούμε. Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και θέλαμε πολύ τη νίκη. Ευτυχώς όμως, στο τέλος καταφέραμε και πήραμε τη νίκη και προχωράμε”.

Σας αιφνιδίασε η αλλαγή προπονητή;
“Φυσικά και μας αιφνιδίασε. Δεν το περιμέναμε αλλά από εκεί και πέρα, η διοίκηση κρίνει ποιο είναι το σωστό για την ομάδα. Εμείς δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε, από το να προπονούμαστε και να βελτιωνόμαστε”.

Πιστεύεις ότι ο Κολοσσός θα παλέψει για τη σωτηρία του ή θα στρώσει στη συνέχεια και θα μπει στα πλέι οφ;
“Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν ξέρω αν θα γίνει εύκολα ή δύσκολα αλλά αυτό θέλουμε. Δεν ξέρουμε όμως τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο με τα Τρίκαλα, νομίζω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αν παίξουμε όμως όπως στο δεύτερο ημίχρονο, θα έχουμε δύσκολη συνέχεια”.

Θεωρείς ότι το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ έχει χαρακτήρα τελικού ή είναι πολύ νωρίς ακόμη;
“Για μας όλα τα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά. Δεν μπορώ να βάλω ταμπέλα τελικού σε κάποιο. Το ματς με τον ΚΑΟΔ είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες και ιδιαίτερα για μας, που είμαστε πίσω στη βαθμολογία. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται, για να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…