Κεντρική Διεθνή Εύκολο διπλό για Εφές

Εύκολο διπλό για Εφές

savanovic efes zalgiris

savanovic-efes-zalgiris

Η συντριβή που υπέστη η Εφές Αναντόλου από την Ρεάλ Μαδρίτης για την πέμπτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα φαίνεται πως θύμωσε τους παίκτες του Οκτάι Μαχμούτι και έτσι την… πλήρωσε η Άνκαρα.

Η Εφές επιβλήθηκε εύκολα εκτός έδρας με 74-62 για την έκτη “στροφή” του πρωταθλήματος Τουρκίας και έτσι η ομάδα του Κώστα Βασιλειάδη πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη της και έφτασε στο 4-2. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν θετικός και σε 26 λεπτά συμμετοχής τελείωσε τον αγώνα με 9 πόντους (3/6 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Κατά τα άλλα οι φιλοξενούμενοι εισήλθαν με… φόρα στο παρκέ και με “όπλο” την άμυνα πήραν γρήγορα μία διψήφια διαφορά (27-10).

Είναι χαρακτηριστικό ότι η δεύτερη περίοδος ολοκληρώθηκε με την Εφές να έχει ήδη βάλει τις βάσεις για το διπλό (49-24). Στην επανάληψη η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Eurocup κατάφερε απλά να περιορίσει την έκταση της ήττας. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς με 18 πόντους και 5 ριμπάουντ. Από τους γηπεδούχους διασώθηκε ο Βλάντιμιρ Γκολούμποβιτς με 20 πόντους και 5 ριμπάουντ.

“Καθάρισε” ο Ουάσινγκτον, διψήφιος ο Ταπούτος

Την τρίτη νίκη της για την φετινή σεζόν πέτυχε η Ολίν Εντιρνέ η οποία έκαμψε την αντίσταση της Μερσίν με 88-86 χάρη σε ένα τρίποντο του Ντάριους Ουάσινγκτον, 1 δευτερόλεπτο πριν από την λήξη. Ο γκαρντ των γηπεδούχων με αυτό το buzzer beater έδωσε το ροζ φύλλο στη ομάδα του αφού διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Παράλληλα ο Αμερικανός άσος έβαλε συνολικά 35 πόντους και “μάζεψε” 7 ριμπάουντ. Όσον αφορά στον Χρήστο Ταπούτο ο έμπειρος φόργουορντ πρόσθεσε 15 πόντους (5/5 βολές, 5/9 δίποντα, 0/1 τρίποντα) και 5 ριμπάουντ σε 31 λεπτά συμμετοχής. Καλύτερος παίκτης για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Αντουέιν Μπάρμπουρ με 22 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…