Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Επικίνδυνη η Αγία Παρασκευή”

“Επικίνδυνη η Αγία Παρασκευή”

tsiakos aek

tsiakos-aek

Η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στη Ζωφριά θα καθορίσει για πολλούς λόγους την πορεία του Τμήματος. Για όποιον καταλαβαίνει… Όχι τυχαία, ακόμη ένας παίκτης, ο Γιώργος Τσιάκος κάνει έκκληση μέσω της “ΩΡΑΣ των σπορ” προς τους οπαδούς της ΑΕΚ να σπεύσουν αύριο για τον αγώνα με την Αγία Παρασκευή. Αλλά και “κτυπά καμπανάκι” στους συμπαίκτες του…

Ο έμπειρος σέντερ δήλωσε:  “Εμείς κάναμε το καθήκον μας στην Καβάλα. Πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα, που θεωρητικά τουλάχιστον έχει τους ίδιους στόχους με μας. Για τον κόσμο της ΑΕΚ, για τον κόσμο μας, και για την ιστορία της ΑΕΚ, κάναμε τη νίκη. Για τον κόσμο της ΑΕΚ παίζουμε. Αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι και να μας τιμήσουν στον αγώνα με την Αγία Παρασκευή. Καλούμε τον κόσμο μας, λοιπόν, να έλθει στη Ζωφριά. Τον έχουμε ανάγκη».

Και συμπλήρωσε: «Η παρουσία του κόσμου μας, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για τον κόσμο της ΑΕΚ, είναι υπερπολύτιμη. Τους θέλουμε και εντός έδρας, λοιπόν, για να πάμε όλοι μαζί, χέρι-χέρι προς τον μεγάλο στόχο, που είναι η επιστροφή της “Βασίλισσας” στην Α1. Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν. Κι αυτό που λέω δεν είναι σχήμα λόγου, είναι πραγματικότητα.

Οπωσδήποτε, το ματς με την Αγία Παρασκευή είναι απ’ αυτά, που στο πρόγραμμα υπάρχει μόνο η νίκη, όχι πως στα υπόλοιπα η ΑΕΚ δεν θέλει νίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αντίπαλός μας θα έλθει στη Ζωφριά για πλάκα. Δεν έχει να χάσει κάτι η Αγία Παρασκευή. Θα κάνει το παιχνίδι της. Εγώ θεωρώ, ότι είναι επικίνδυνη ομάδα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Τέτοια ματς κρύβουν παγίδες. Πρέπει να δείξουμε την σοβαρότητα που δείξαμε στα προηγούμενα ματς, αν θέλουμε να φτάσουμε στην επιτυχία, καθώς στο παρκέ, όπως λέμε, αποδεικνύει κανείς πόσο καλύτερος είναι…”

 

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…