Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ελκυστική… πρόκληση”

“Ελκυστική… πρόκληση”

scariolo1

scariolo1

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ. Η Λαμποράλ Κούτσα δοκιμάζεται στην καυτή Nokia Arena της Μακάμπι Τελ Αβίβ και θέλει τη νίκη που θα την κρατήσει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο, στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, τόνισε ότι η αυριανή αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς θα είναι μία ελκυστική πρόκληση για τους παίκτες του.

“Είμαστε ενήμεροι για τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η Μακάμπι έχει τον Ντέιβιντ Μπλατ ως προπονητή για πολλά χρόνια και διαθέτει ποιοτικό ρόστερ. Επίσης έχουν ένα εξαιρετικό κοινό που γνωρίζουν πως να πιέσουν τους αντιπάλους. Εμείς ξέρουμε ότι πρόκειται για μία μεγάλη πρόκληση και πρέπει να ξεπεράσουμε τους πολλούς τραυματισμούς που ακόμα μας ταλαιπωρούν, ενώ θα πρέπει να έχουμε και τον πνευματικό έλεγχο να ανταγωνιστούμε απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο και μέσα σε ένα τέτοιο γήπεδο, χωρίς τον πιο έμπειρο και χαρισματικό μας παίκτη στη διοργάνωση.

Για την ομάδα μας αλλά και τους λιγότερο έμπειρους παίκτες θα είναι μία ελκυστική πρόκληση και περιμένουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί όπως κάναμε στο παρελθόν” ήταν τα λόγια του Σέρτζιο Σκαριόλο, ενώ από πλευράς παικτών ο Τίμπορ Πλάις υποστήριξε:

“Μετά από ένα καλό παιχνίδι στη Ρωσία, στο οποίο όμως χάσαμε, πιστεύω ότι αυτό το Σαββατοκύριακο κάναμε καλή δουλειά, κόντρα σε μία άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας, τη Μάλαγα. Παίξαμε σαν πραγματική ομάδα, συνεισφέραμε όλοι, όλοι κάναμε τη δουλειά μας και παίξαμε καλά. Τώρα η Μακάμπι είναι μια διαφορετική ομάδα  από εκείνη που ήρθε στη Βιτόρια. Παίξαμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι απέναντι τους στον αγώνα της πρεμιέρας, όμως τώρα θα αγωνιστούμε εκτός έδρας. Είναι περισσότερο έτοιμοι τώρα θα γίνει μία σπουδαία μάχη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…