Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Είχαμε ψυχικά αποθέματα”

“Είχαμε ψυχικά αποθέματα”

markopoulos hamogelo

markopoulos-hamogelo

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, μετά την δραματική εξέλιξη και νίκη στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό, στάθηκε στα ψυχικά αποθέματα που είχαν οι παίκτες του, τονίζοντας: “Το είχαμε συζητήσει ότι η Ελευσίνα είναι καλή ομάδα. Έφερε αποτελέσματα όχι από τύχη αλλά μετά από προσπάθεια. Είχαμε ψυχικά αποθέματα.

Οι παίκτες καλούνται σε μικρά χρονικά διαστήματα να παίρνουν βαρύ φορτίο. Εμείς αρχίσαμε άσχημα, παίκτες βασικοί μας σκόρερ ήταν άστοχοι. Στη συνέχεια η άμυνά μας ήταν δυνατή. Σιγά σιγά μπήκαμε στο παιχνίδι αλλά έγιναν λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν. Εμείς πρέπει να παλέψουμε τώρα απέναντι σε μία καλή ομάδα σε μία δύσκολη έδρα. Προβληματισμός υπάρχει γενικά αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες για τους παίκτες μέσα στο γήπεδο”.

Από την μεριά του ο Μαρκ Πέιν, σχολίασε για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον ανταγωνιστικό Πανελευσινιακό: “Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο διάστημα. Παρόλα δε σταματήσαμε να μαχόμαστε για τη νίκη. Δεν είχαμε συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία που έκαιγε η μπάλα, όμως δεν τα παρατήσαμε για αυτό κερδίσαμε. Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Είναι δύσκολο… Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, λίγο χρόνο προπόνησης. Είναι σημαντικό για τη συνέχεια του ομίλου και πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Είναι ωραία αίσθηση να είσαι πρώτος, όμως ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Η ομάδα έβγαλε αρκετά σουτ δε μπήκαν, γιατί είναι λογικό κάποια στιγμή να μην μπαίνουν…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…