Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Είχαμε πολλά προβλήματα”

“Είχαμε πολλά προβλήματα”

nikolic aek

nikolic-aek

Βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα ο Στέφαν Νίκολιτς. Ο Σέρβος γκαρντ, που πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με την ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Αρκαδικό, μίλησε στην “ΩΡΑ των σπορ” κυρίως για το μείζον πρόβλημα με το κλειστό της Ζωφριάς.

Για τον αγώνα με Αρκαδικό: “Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση. Είχαμε όμως πολλά προβλήματα κατά την διάρκεια της εβδομάδας που μας πέρασε και τα οποία δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε στα γνωστά μας στάνταρ. Καταρχάς, δεν αγωνιστήκαμε στο γήπεδο που προπονούμαστε από την αρχή της σεζόν. Εγώ προσωπικά, έλειπα κάποιες μέρες στην Σερβία και έχασα προπονήσεις. Επίσης, υπήρχε πρόβλημα και με τον Τσιάκο, που είχε χτυπήσει. Το χειρότερο είναι ότι μάθαμε ότι θα παίζαμε στην Καισαριανή, μόλις δύο μέρες πριν τον αγώνα, οπότε δεν είχαμε προπονηθεί σε αυτό το γήπεδο μέχρι τότε”.

Για την προσωπική του απόδοση: “Προσωπικά προσπαθώ να βρω την φόρμα μου, από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ήταν καλή η εμφάνιση μου με τον Αρκαδικό, αλλά θέλω να ανεβαίνω διαρκώς και να συνεχίσω σε ακόμα καλύτερο ρυθμό στα επόμενα ματς”.

Για την πρωτιά στο πρωτάθλημα: “Φυσικά, είναι ευχάριστο το γεγονός ότι είμαστε μόνοι πρώτοι πλέον, αφού έχασε το Ψυχικό στην Καβάλα. Το πρωτάθλημα όμως έχει ακόμη πολύ δρόμο και θα πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά και στο υπόλοιπο της σεζόν. Το επόμενο ματς είναι στις Σέρρες και σίγουρα θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και για αυτό τον αγώνα. Θεωρώ ότι θα είμαστε 100% έτοιμοι για την αναμέτρηση με τους Ικάρους”.

Για την παρουσία του κόσμου: “Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να είχαμε ακόμα περισσότερο κόσμο. Ωστόσο μου είπαν πριν το ματς, ότι την ίδια ώρα σχεδόν, έπαιζε το χάντμπολ και το βόλεϊ της ΑΕΚ. Παρόλα αυτά, έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία των οπαδών μας. Σίγουρα, μας βοήθησαν και σήμερα, με την συμπαράστασή τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…