Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Είμαστε η πιο πλήρης ομάδα”

“Είμαστε η πιο πλήρης ομάδα”

aek ofi pagkos

aek-ofi-pagkos

“Μηνύματα” απέστειλε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ερμή Λαγκαδά ο Δημήτρης Δέσπος.
Ο έμπειρος σέντερ, που μιλά σπάνια, αλλά όταν μιλά “δίνει” πάντα “τροφή για σκέψη“, παραχώρησε συνέντευξη στην “ΩΡΑ των σπορ“.

Η συνέντευξη:

“Δεν πρόκειται να αρχίσω να λέω τώρα τα κλισέ, που λέμε συνήθως πριν από κάθε αγώνα. Το βέβαιο είναι, ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε στο ενεργητικό μας τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς. Από κει και πέρα, άνθρωποι είμαστε, άλλες φορές θα κερδίζουμε πιο δύσκολα, άλλες πιο εύκολα, θα κάνουμε και μία άσχημη εμφάνιση. Πάντως, δεν ξέρω αν είμαστε οι καλύτεροι, είμαστε όμως η πιο πλήρης ομάδα της κατηγορίας! Και θα επιδιώξουμε αυτό να το εκμεταλλευτούμε. Τέλος πάντων, βλέπουμε το κάθε ματς χωριστά. Αυτό θα κάνουμε και τώρα”.

Επιμείναμε στα περί “πλήρους ομάδας” της ΑΕΚ και ο Δέσπος συμπλήρωσε: “Τι δεν καταλαβαίνετε; Δίχως να έχω ολοκληρωμένη εικόνα για όλο το Πρωτάθλημα, θεωρώ ότι με βάση την ποιότητα των παικτών μας είμαστε πλήρεις. Ο στόχος της ανόδου στην Α1 βρίσκεται κατά κύριο λόγο στα χέρια μας.

Το πιστεύω ακράδαντα αυτό. Προφανώς, υπάρχουν πάντα οι εξωγενείς παράγοντες, στους οποίους δεν θέλω ν’ αναφερθώ όμως. Ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά για παράδειγμα σχετικά με τον αγώνα μας στην Καβάλα. Δεν θα επιμείνω. Εγώ λέω ότι περνάει από το χέρι μας ο στόχος. Είναι ευχάριστο που σε κάθε αγώνα αναδεικνύονται διαφορετικοί πρωταγωνιστές. Έτσι πρέπει να είναι οι ομάδες. Και η ΑΕΚ το έχει αυτό”.

Ο Δέσπος ζήτησε απ’ όλους, πάντως, να είναι φειδωλοί στα λόγια τους: “Συμμετέχουμε σε ένα “μαραθώνιο“. Θεωρώ, ότι όλοι όσοι εμπλέκονται με την ΑΕΚ, και εμείς οι παίκτες, και οι προπονητές και οι διοικούντες, και ο κόσμος -ακόμη και εσείς οι δημοσιογράφοι- πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Δεν είναι ώρα, ιδίως για όλους όσοι βρισκόμαστε στην ΑΕΚ για μεγάλα λόγια και φανφάρες. Βήμα-βήμα. Αγώνα με αγώνα”.

Για την απουσία του Τσιότρα: “Ο Θοδωρής είναι βασικός παίκτης της ομάδας μας. Πρόκειται για έναν αθλητή, που βγάζει πολλή ενέργεια, κυρίως στην άμυνα. Θεωρώ, ότι είναι πλήγμα για μας, αλλά όλοι μαζί θα πρέπει, ωστόσο, στην μεθαυριανή (αυριανή) αναμέτρηση με τον Ερμή στον Λαγκαδά να προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του”.

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…