Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Είμαστε αισιόδοξοι”

“Είμαστε αισιόδοξοι”

bauermann oaka

bauermann-oaka

Το σημαντικότερο παιχνίδι της – μέχρι τώρα – πορείας της στην Ευρωλίγκα δίνει απόψε (19:30) η Λιέτουβος Ρίτας. Το συγκρότημα του Ντιρκ Μπάουερμαν υποδέχεται τη Λοκομοτίβ Κούμπαν σε μία αναμέτρηση που ενδεχόμενη ήττα ισοδυναμεί με αποκλεισμό από την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Γερμανός τεχνικός των Λιθουανών εμφανίστηκε αισιόδοξος στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι, τονίζοντας ότι η Λιέτουβος Ρίτας μπορεί να κερδίσει τους Ρώσους, όπως το έκανε και στη βαλτική λίγκα πριν λίγο καιρό.

“Εάν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, είμαι σίγουρος ότι οι πιθανότητες να προκριθούμε στο ΤΟΠ-16 δεν είναι κακές. Δεν έχω αμφιβολία ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη Λοκομοτίβ Κούμπαν. Ας θυμηθούμε ότι τους κερδίσαμε στη βαλτική λίγκα. Γνωρίζουμε ότι ο Σεργκέι Μπίκοφ δεν θα παίξει, αλλά έτσι και αλλιώς  είναι πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι” ήταν τα λόγια του Ντιρκ Μπάουερμαν, ενώ από πλευράς παικτών ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους πρόσθεσε:

“Ο καθένας ξέρει ότι αυτό το παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Δεν νομίζω ότι η Λοκομοτίβ Κούμπαν θα είναι χαλαρή. Όλοι θέλουν να κερδίζουν. Παίζουμε στο σπίτι μας, μπροστά στους οπαδούς μας, και θα παλέψουμε για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…