“Δεν υπήρχαμε…”

Φραγκιάς

fragias

Στους 58 πόντους του δευτέρου ημιχρόνου που δέχθηκε ο Κολοσσός, στάθηκε ο Βασίλης Φραγκιάς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό. Ο έμπειρος τεχνικός, απέκλεισε το ενδεχόμενος αλλαγής των ξένων της ομάδας και τόνισε, πως θα φτάσουν μέχρι το τέλος με το συγκεκριμένο ρόστερ: “Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς δεν υπήρχαμε στο γήπεδο.

Όταν έχεις δεχτεί στο δεύτερο ημίχρονο στο επίπεδο της Α1, 58 πόντους νομίζω πως δεν θα πρέπει να περιμένεις τίποτα να πάρεις. Από εδώ και πέρα εμείς περιμένουμε το παιχνίδι του Σαββάτου στην Ρόδο με τα Τρίκαλα για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα.

Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, είχαμε και κάποιες ατυχίες και πλέον το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής είναι κάτι παραπάνω από τελικός για εμάς. Δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής των ξένων της ομάδας θα πορευτούμε με αυτούς μέχρι το τέλος και θα παλέψουμε για ότι καλύτερο μέσα στην σεζόν”.

Από την μεριά τον παικτών του Κολοσσού, ο Γιάννης Γεωργαλλής, σημείωσε: “Νομίζω το τελικό σκορ μας αδικεί, η εικόνα της ομάδας μας δεν ήταν για τέτοια διαφορά. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι στην Ρόδο με τα Τρίκαλα που θα πρέπει πάση θυσία να το κερδίσουμε για να μην μπούμε σε περιπέτειες”.

  • kolossos marousi jpg

    Κολοσσός – Μαρούσι 89-85

    Σπουδαία νίκη για τον Κολοσσό, πλέον ελπίζει στην ήττα του ΠΑΟΚ. Ο Κολοσσός νίκησε το Μαρο…
  • Χέιλ Χάντερ Προμηθέας - Κολοσσός

    Προμηθέας – Κολοσσός Ρόδου 84-79

    Απέφυγε το σοκ στην παράταση ο Προμηθέας Ο Κολοσσός Ρόδου έδειξε άκρως ανταγωνιστικό πρόσω…
  • 6145855 1 jpg

    Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

    Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…