Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν πετάμε… στα σύννεφα”

“Δεν πετάμε… στα σύννεφα”

radonjic dejan

radonjic-dejan

Μετά την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Ευρωλίγκα απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, ο Έρυθρος Αστέρας φιλοδοξεί να επαναλάβει ανάλογη εμφάνιση και στο αποψινό (21:00) εντός έδρας παιχνίδι του με τη Λιέτουβος Ρίτας, με στόχο τη νίκη που θα τον βάλει στο κόλπο της πρόκρισης. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, κατέστησε σαφές ότι η ομάδα του δεν έγινε ξαφνικά φαβορί επειδή πήρε ένα παιχνίδι εκτός έδρας, ενώ ζήτησε από τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα, δημιουργώντας και πάλι εξαιρετική ατμόσφαιρα.

“Έχουμε βελτιώσει τις πιθανότητες μας για πρόκριση στο TOP-16, μετά τη νίκη μας επί της Λαμποράλ Κούτσα. Παρ΄όλα αυτά μετά την πρώτη μας νίκη στη Euroleague δεν πετάμε στα σύννεφα, καθώς γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά και σκληρά παιχνίδια μπροστά μας. Πρώτα απ’ όλα έχουμε ένα παιχνίδι με τη Λιέτουβος μπροστά στον κόσμο μας. Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, ο κόσμος μας δίνει μία τεράστια ενέργεια, οπότε περιμένω να δημιουργήσουν και πάλι εξαιρετική ατμόσφαιρα και να μας δώσουν τη στήριξη που χρειαζόμαστε για να νικήσουμε. Η Λιέτουβος έδειξε την ποιότητά της νικώντας τον Παναθηναϊκό. Μόνο αν καταφέρουμε να είμαστε καλοί αμυντικά και παίξουμε με υπομονή και συγκέντρωση θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα” ήταν τα λόγια του Ντέγιαν Ράντονιτς, ενώ από πλευράς παικτών, ο MVP της περασμένης αγωνιστικής Ντεμάρκους Νέλσον πρόσθεσε:

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε ένα ακόμα παιχνίδι Ευρωλίγκας κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα. Η Λιέτουβος είναι ένα τυπικό υπόδειγμα της λιθουανικής σχολής. Στηρίζουν πολλά στο τρίποντο, ενώ εμείς θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στον Ομάρ Κουκ, τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και τον Ντάριους Σονγκάιλα. Ο Κουκ είναι ο δεύτερος στις ασίστ ανά παιχνίδι στη Euroleague, ο Γκετσεβίτσιους είναι εξαιρετικός σκόρερ και ο Σονγκάιλα έχει μεγάλη εμπειρία. Ο κύριος στόχος μας είναι να παίξουμε καλή άμυνα. Πρέπει να είμαστε όσο επιθετικοί μπορούμε, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να επικρατήσουμε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα έχουμε μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο μας, ο οποίος σίγουρα θα δημιουργήσει και πάλι μια φανταστική ατμόσφαιρα”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…