Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν ήταν στιγμή περηφάνιας”

“Δεν ήταν στιγμή περηφάνιας”

mensa bonsou pri bekic

mensa-bonsou-pri-bekic

Το επεισόδιο που έλαβε χώρα στη χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γαλατασαράι ανάμεσα στον Μίρζα Μπέγκιτς και τον Ποπς Μενσά – Μπονσού φαίνεται πως θεωρείται λήξαν. Ο 30χρονος θηριώδεις Άγγλος σέντερ, λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης, απολογήθηκε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter για το απίστευτο ξέσπασμα του, που έγινε αφορμή να μετατραπεί το παρκέ του ΣΕΦ σε ρινγκ.

“Θα ήθελα να απολογηθώ στην οικογένειά μου, στους συμπαίκτες μου, στους οπαδούς, στην Γαλατασαράι, στον Ολυμπιακό και στην Ευρωλίγκα. Είμαι περήφανος για το γεγονός ότι συμπεριφέρομαι σαν πραγματικός επαγγελματίας, όμως αυτή η στιγμή δεν ήταν στιγμή περηφάνιας για μένα. Έχω πάντα προσδοκίες από τον εαυτό μου, οπότε αυτή τη στιγμή μπορώ μόνο να απολογηθώ για τις ανάρμοστες πράξεις μου” ήταν τα λόγια του φανερά μετανιωμένου σέντερ της Γαλατασαράι.

Παρά την απολογία του, η Ευρωλίγκα, όπως είναι φυσικό, αναμένεται να τιμωρήσει τόσο τον Μενσά – Μπονσού όσο και τους Μίρτζα Μπέγκιτς και Γιώργο Πρίντεζη, οι οποίοι συμμετείχαν στο επεισόδιο και αποβλήθηκαν από τον αγώνα. Η πιθανότερη τιμωρία που μπορεί να τους επιβληθεί, είναι το χρηματικό πρόστιμο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …