Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δίχως συγκέντρωση”

“Δίχως συγκέντρωση”

pedoulakis forma

pedoulakis-forma

Παράπονα από την (αμυντική) συγκέντρωση των παικτών του, είχε ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΚΑΟΔ. Ο προπονητής των “πρασίνων”  στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, όπου έκλεισε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής, σχολίασε: “Για εμάς πρωταρχικός στόχος ήταν να μοιράσουμε το χρόνο, αφού μέσα σε 48 ώρες ακολουθεί ευρωπαϊκό παιχνίδι, ενώ θέλαμε να αποφύγουμε ενδεχόμενο  τραυματισμό. Ο ΚΑΟΔ είναι μία κοντρολαρισμένη ομάδα, με αρχές.

Νομίζω δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Ουσιαστικά προετοιμαζόμαστε και για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, βάσει ιδιαιτέρων συνθηκών με 2 παιχνίδια σε 2 ημέρες. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΚΑΟΔ”.

Όσο για τον Ραμέλ Κάρι, ο Πεδουλάκης είπε: “Είναι άρρωστος, εμπύρετος. Είναι στο νοσοκομείο. Θα δούμε αύριο (6/11). Ο στόχος μας είναι να ‘ναι μαζί μας. Θα μας το πουν οι γιατροί”.

Εκ μέρους των παικτών του Παναθηναϊκού, ο Πίνγκ Σανγκ, σημείωσε για τη νίκη απέναντι στον ΚΑΟΔ: “Παίξαμε καλά, ως ομάδα. Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Βάλαμε τα σουτ…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…