Κεντρική Διεθνή “Δεν έχει χαθεί τίποτα”

“Δεν έχει χαθεί τίποτα”

itoudis banvit

itoudis-banvit

Η Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη γνώρισε την τέταρτη φετινή της ήττα στον έβδομο όμιλο του Eurocup καθώς “λύγισε” εντός έδρας από την Ούνικς Καζάν (79-71) και βρίσκεται πλέον εκτός προνομιούχου τριάδας και ενώ απομένουν ακόμα τρεις αγώνες.

Ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στην κακή εμφάνιση των παικτών του τους οποίους δικαιολόγησε ενώ παράλληλα έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια της διοργάνωσης όπου η ομάδα του επιδιώκει την πρόκριση στην επόμενη φάση:

“Συγχαρητήρια στην Ούνικς. Έπαιξε καλύτερα και άξιζε τη νίκη. Ήταν αναμενόμενο πως θα ήμασταν έτσι στο ξεκίνημα του αγώνα ύστερα από δύο αρκετά έντονα και σκληρά παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατασαράι (σ.σ. για το πρωτάθλημα Τουρκίας). Αλλά όπως είπα και στους παίκτες στο ημίχρονο δεν ήταν κακό το αποτέλεσμα για μας”, ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης και συνέχισε:

“Όλοι συμφωνήσαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Παλέψαμε, μειώσαμε δύο φορές στους 2 πόντους, όμως σε εκείνο το σημείο οι αντίπαλοι έβαλαν μεγάλα σουτ. Η Ούνικς είναι μία καλή ομάδα και είναι αήττητη στον όμιλο. Δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα. Έχουμε σημαντικούς αγώνες στο μέλλον. Μπορούμε να προχωρήσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση”.

Την επόμενη εβδομάδα (4/12) η Μπάνβιτ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΜΖΤ Σκοπίων στο πλαίσιο της 8ης “στροφής” της διοργάνωσης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…