Κεντρική Basket League ΑΕΚ Δέδες ξανά κατά ΑΕΚ…

Δέδες ξανά κατά ΑΕΚ…

gizogiannis andronikos aek

gizogiannis-andronikos-aek

Δίχως να πάρουμε θέση, αν και η ομολογία ότι η ΕΟΚ απέρριψε το αίτημα για τιμωρία της ΑΕΚ συνιστά είδηση, καταγράφουμε (αφού αυτό επιβάλλει η δεοντολογία) τη νέα επιστολή που απέστειλε ο Παντελής Δέδες. Και την οποία ο νομικός κοινοποίησε στο σύνολο του Τύπου. Βεβαίως, στόχος του εκ νέου η …ΚΑΕ ΑΕΚ με αφορμή τα χρωστούμενα του φροντιστή Γιώργου Γαργαρόπουλου.

Η επιστολή, όπως μας κοινοποιήθηκε:

“Αδυνατώντας να επιλύσω ένα πρόβλημα παρακαλώ σας όποιος μπορεί ας με βοηθήσει.
Οι αφελείς απορίες μου νομίζω πως έχουν και κάποιο νομιμό ενδιαφέρον εκτός από την επιβεβαίωση οτι στην Ελλάδα “όλοι πέφτουμε από τα σύννεφα” !

Η ΚΑΕ ΑΕΚ από το έτος 2007 σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης δεν έχει τηρήσει ΚΑΜΜΙΑ από τις επιβαλλόμενες υπό του νόμου διατάξεις.

Το Α.Σ ΑΕΚ προσπάθησε ενώπιον του Δικαστηρίου να διαλύσει την ΚΑΕ ΑΕΚ αλλά η με αριθμό 926/2013  απόφαση έκρινε την αίτηση απαράδεκτη δεδομένου οτι η κοινοποίηση προς την ΚΑΕ ΑΕΚ ελλείψει Διοικητικου Συμβουλίου ήταν άκυρη και μέχρι σήμερα δεν έχει κατατεθεί νεώτερη αίτηση.

Η ΕΟΚ με επιστολή – ανακοίνωση απόφασής της – απέρριψε τη δυνατότητα επιβολής των ποινών του άρθρου 101 του Καταστατικού της ( απαγόρευση μεταγραφών σε καταχρεωμένα σωματεία )

Η τελευταία απόφαση διορισμού προσωρινού διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ ΑΕΚ- έχει ήδη λήξει από το Μάιο 2012 και άρα δεν υφίσταται – ελλειψει και Γ.Σ – Διοικητικό Συμβούλιο.

Ποιος άραγε σήμερα εκπροσωπεί νόμιμα την ΚΑΕ ΑΕΚ ή το ΤΑΑ ή το Αθλητικό Σωματείο ?  Πως συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας που διοργανώνει η ΕΟΚ και με τη βούληση τίνος (?) διοικητικού ή εξωδιοικητικού παράγοντα ? Με ποία νομική μορφή ?

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ με την από  8ης Οκτωβρίου 2013 ( α/α πρωτ. 1593/2013 ) συβυλλική απάντηση – επιστολή της απεκδύεται κάθε ευθύνης ελέγχου και παραπέμπει τους ενδιαφερόμενους στον ΕΣΑΚΕ ή την ΕΟΚ (sic)
Ο ΕΣΑΚΕ αρνείται να απαντήσει σε ερώτημα που του έγινε ( α/α πρωτοκόλου 1898/16-10-2013 ) και προφορικώς δηλώνει ότι δεν έχει ευθύνη έλέγχου διότι η ΚΑΕ ΑΕΚ έπαψε να είναι μέλος της. (sic )

Η ΕΟΚ ( η και διοργανώτρια αρχή της Α2 κατηγορίας ) δηλώνει προφορικά την 29η/10/2013  ( κ. Κόνιαρης σε κ. ΓΑΡΓΑΡΟΠΟΥΛΟ ) οτι απέστειλε απάντηση (α) στον  εισαγγελέα και (β) στον πληρεξούσιο δικηγόρο. Η απάντηση βεβαίως ουδέποτε παρελήφθη από οιονδήποτε.

Τελικά όλοι παίζουν με επιτυχία το παίγνιο του ΠΑΠΑ προς χάρη του ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, και της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ.
Τα αντίπαλα σωματεία που θα ηττηθούν από το μόρφωμα της ΑΕΚ θα διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους ή “θα πάνε για βρούβες’ ακολουθώντας την πεπατημένη της omerta και τον φόβο του κατεστημένου συστήματος ?”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…