“Γιατί… όχι”;

bauermann lietuvos

bauermann-lietuvos

Με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες της απέναντι στον Παναθηναϊκό, ταξίδεψε στην Αθήνα η Λιέτουβος Ρίτας. Το συγκρότημα του Ντιρκ Μπάουερμαν βρίσκεται στην τελευταία θέση του τέταρτου ομίλου και αναζητά τη νίκη που θα το ξαναβάλει σε τροχιά πρόκρισης. Ο Γερμανός προπονητής, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, υποστήριξε ότι η ομάδα του ψάχνει μία εκτός έδρας νίκη και αυτή μπορεί να έρθει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Πάντα έχουμε μία ευκαιρία να νικήσουμε, Φυσικά στην Αθήνα θα είναι πολύ δύσκολο να επικρατήσουμε, αλλά αυτή τη σεζόν ήδη έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τους νικήσουμε. Ο Παναθηναϊκός υπέστη δύο ήττες στη σειρά. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη εκτός έδρας, προκειμένου να έχουμε ελπίδες για το TOP-16. Γιατί όχι την Πέμπτη;” ήταν τα λόγια του Ντιρκ Μπάουερμαν, ενώ από πλευράς παικτών ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης πρόσθεσε:

“Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού στο παρελθόν, αλλά δεν έχω πρόβλημα να παίξω στο γήπεδο τους. Στη Λιέτουβος Ρίτας δεν αισθάνομαι πίεση και κάθε φορά προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…