Κεντρική Basket League Άρης “Βοήθεια για το μέλλον”

“Βοήθεια για το μέλλον”

aggelou aris

aggelou-aris

Ο Άρης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα φιλοξενηθεί αύριο (30/11, 16:00) από τον Ολυμπιακό των ρεκόρ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν περισσότερα να κερδίσουν απ’όσα έχουν να χάσουν, κόντρα σε μια ομάδα μεγαλύτερης δυναμικότητας.

Στα χαρακτηριστικά του αγώνα που μπορούν να βοηθήσουν τους “κιτρινόμαυρους” στην συνέχεια του πρωταθλήματος, στάθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου στις δηλώσεις του στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ: “Όπως το προηγούμενο παιχνίδι, έτσι περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτό, με μεγάλη συγκέντρωση, καλύτερη αυτοπεποίθηση και καλύτερες επιλογές, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού, είναι η ταχύτητά του σε όλο το μήκος του γηπέδου και στο σετ παιχνίδι. Η δική μας προσαρμογή, ιδιαίτερα στα τελευταία δύο χαρακτηριστικά, είναι κάτι που το χρειαζόμαστε και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια”.

Από την μεριά των παικτών του Άρη, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, σχολίασε για την αυριανή αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους”: “Στο παιχνίδι του Σαββάτου, θα αντιμετωπίσουμε τους Πρωταθλητές Ευρώπης σε μία δυνατή έδρα. Εμείς αυτό που θέλουμε, πρωτίστως, είναι να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να βγάλουμε το καλύτερό μας εαυτό. Μέσα από αυτό το παιχνίδι, θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…