Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Βελτιωνόμαστε ως ομάδα”

“Βελτιωνόμαστε ως ομάδα”

xavi pascual1

xavi-pascual1

Έχοντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο σε μεγάλη μέρα, η Μπαρτσελόνα πήρε το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, επικρατώντας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 79-70. Στις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της των Καταλανών, Τσάβι Πασκουάλ, εμφανίστηκε πολύ ευχαριστημένος τονίζοντας ότι η ομάδα του βελτιώνεται.

”Κατ’ αρχήν, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την υποστήριξή τους σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Ήμασταν νευρικοί από το ξεκίνημα και η ΤΣΣΚΑ το εκμεταλλεύτηκε, πετυχαίνοντας εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Βελτιώσαμε την άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, περιορίσαμε τα λάθη μας και φτάσαμε στη νίκη. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε ως ομάδα. Κάποιοι παίκτες βρίσκουν τον δρόμο τους. Ο Ναβάρο είναι ο ηγέτης μας, όπως ο Τεόντοσιτς στην ΤΣΣΚΑ και ο Μπογκντάνοβιτς με τον Κλέιζα στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ” ήταν τα λόγια του Τσάβι Πασκουάλ, ενώ από πλευρά παικτών, ο αρχηγός Χούαν Κάρλος Ναβάρο συμπλήρωσε:

”Πήραμε μια σημαντική νίκη, η οποία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη στην προσπάθειά μας να πάρουμε μια καλή θέση στον όμιλο. Το κλειδί του αγώνα ήταν η αλλαγή συμπεριφοράς μας στο δεύτερο ημίχρονο. Βελτιώσαμε πολύ την άμυνά μας. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Αισθάνομαι καλά! Δούλεψα καλά όλη την εβδομάδα και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…