Κεντρική Basket League Άρης “Αυτοπεποίθηση και διάρκεια”

“Αυτοπεποίθηση και διάρκεια”

aggelou aris

aggelou-aris

Ο Άρης έχει δύσκολη αποστολή, καθώς αύριο (24/11, 16:00) θα φιλοξενήσει το νταμπλούχο Ελλάδας Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι “κιτρινόμαυροι” μετά τη νίκη του “μέσα” στον Απόλλωνα Πάτρας, θα επιδιώξουν μια καλή εμφάνιση και ότι έρθει.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Βαγγέλης Αγγέλου, στάθηκε στην διαφορά επιπέδου: “Τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι για εμάς πάρα πολύ σημαντικά. Παίζοντας με δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, τα ερεθίσματα που θα κληθούμε να διαχειριστούμε, θα είναι σημαντικός οδηγός για τη συνέχεια της δικής μας ομάδας.

Αρχίζοντας με τον Παναθηναϊκό, αδιαμφισβήτητα είναι καλύτερος από εμάς σε τρεις μπασκετικούς τομείς. Στο ένας εναντίον ενός, στη δημιουργία και στο διάβασμα του παιχνιδιού και στην αμυντική του πεντάδα με τον Γκιστ στη θέση 5, παράλληλα με το μεγαλύτερο ροτέισον που έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει στην Ελλάδα.

Όλα αυτά, απαιτούν από εμάς τις παραμέτρους εκείνες, δηλαδή αυτοπεποίθηση, ευθύνη και διάρκεια που, παράλληλα με το αγωνιστικό μας πνεύμα και τη συμπαράσταση του κόσμου μας, θα μας βοηθήσουν μετά από το τέλος του παιχνιδιού να βγάλουμε τα συμπεράσματα που θα είναι οδηγός για τη συνέχεια”.

Από την μεριά του ο Αντώνης Ασημακόπουλος, σχολίασε για την προσεχή αναμέτρηση με τους “πράσινους“: “Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα είναι για εμάς μία καλή ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας.

Θα είναι καλό για εμάς, το γεγονός ότι θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, γιατί αυτό θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια του Πρωταθλήματος“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…