Κεντρική Basket League ΑΕΚ Απολογείται την Πέμπτη

Απολογείται την Πέμπτη

aek zofria original

aek-zofria-original

Όχι, πως είχαμε ανακαλύψει την Αμερική… Θέμα εκτίμησης και τήρησης των κανονισμών είναι… Αλλά η ΑΕΚ κινδυνεύει και τυπικά με βαριά ποινή, αν και εφόσον. Όπως σας είχαμε γράψει. Για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Ερμή στον Λαγκαδά.

Σύμφωνα με ομοσπονδιακές πηγές του ebasket.gr η ΑΕΚ κλήθηκε χθες σε απολογία για την ερχόμενη Πέμπτη (21/11, ώρα 9:00) από τον αθλητικό δικαστή. Η ΑΕΚ εγκαλείται με βάση το άρθρο 82.2, παράγραφος Γ, του Κανονισμού της ΕΟΚ, όπερ σημαίνει:

Α) Ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, αν κριθεί ότι τα επεισόδια έλαβαν χώρα στον άμεσα περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, πριν, κατά τη διάρκεια, ή μετά τη λήξη του αγώνα.

Β) Ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, αν κριθεί ότι τα επεισόδια έλαβαν χώρα μέσα στο γήπεδο, αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου.

Γ) Ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, αν κριθεί ότι τα επεισόδια έλαβαν χώρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο αγώνας δεν διακόπηκε οριστικά…

Τι έγραψαν οι διαιτητές, προεξάρχοντος του Κοζανίτη, Δημήτρη Παφίλη: Ότι στο 3:06 πριν από την λήξη της δεύτερης περιόδου εκτοξεύτηκε ένας κάδος κι ότι πέντε-έξι φίλαθλοι της ΑΕΚ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο. Κι ότι υπήρξε αντιπαράθεση με δύο-τρεις φιλάθλους της γηπεδούχου. Κι ότι ακούστηκε μια ύβρις από πλευράς των οπαδών της ΑΕΚ για τα… “Λαγκαδάκια” (σ.σ. έτσι χαρακτηρίστηκαν από  “Ενωσίτες” οι φίλοι του Ερμή).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…