Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Απίστευτη… τρίτη περίοδος”

“Απίστευτη… τρίτη περίοδος”

uvalin zielona

uvalin-zielona

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ιστορία της στην Ευρωλίγκα πανηγύρισε η Ζιελόνα Γκόρα. Το συγκρότημα του Μιχάιλο Ούβαλιν, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική τρίτη περίοδο, επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία με σκορ 78-71, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική ανάκαμψη της. Ο έμπειρος προπονητής των Πολωνών, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, υποστήριξε πως οι παίκτες του έκαναν ένα απίστευτο τρίτο δεκάλεπτο και έφτασαν σε μία σπουδαία νίκη.

“Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Νομίζω πως ήταν ένα δίκαιο παιχνίδι. Ήταν σκληρό και για του δυο. Νομίζω πως έγινε ακόμη πιο σκληρό όσο περνούσε η ώρα. Είδαμε ένα πολύ δυναμικό ματς στο παρκέ. Η τρίτη περίοδος ήταν απίστευτη. Ανακάμψαμε στα ριμπάουντ, στον τομέα που πληγωθήκαμε στα δυο πρώτα δεκάλεπτα. Αυτή είναι μια σπουδαία νίκη για την ομάδα μου. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Για μένα προσωπικά, είναι μεγάλη χαρά να αντιμετωπίζω έναν τόσο σπουδαίο προπονητή και να κερδίζω στο γήπεδό του” δήλωσε ο Μιχάιλο Ούβαλιν, ενώ ο MVP της αναμέτρησης, Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς πρόσθεσε:

“Δεν σκεφτόμασταν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Κερδίσαμε το τελευταίο ματς στο πολωνικό πρωτάθλημα, οπότε ήρθαμε σε καλύτερη κατάσταση και πήραμε τη νίκη. Τώρα θα το γιορτάσουμε. Αυτή η νίκη σημαίνει ότι παίξαμε καλά. Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Το σημαντικότερο είναι ότι παίζουμε σαν γροθιά, παίζουμε σαν πραγματική ομάδα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…