Κεντρική NBA Ανησυχία για Ρόουζ (vid)
NBA

Ανησυχία για Ρόουζ (vid)

rose bulls

rose-bulls

Ο “εφιάλτης” των τραυματισμών ξαναχτύπησε για τον Ντέρικ Ρόουζ ή αυτή την φορά θα αποφύγει τα πιο σοβαρά; Όπως και να έχει ο ηγέτης των Σικάγο Μπουλς “καρδιοχτύπησε” εκ νέου όλο τον… μηχανισμό της ομάδας αφού αποχώρησε τραυματίας στο δεξί γόνατο από το χθεσινό παιχνίδι με τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς.

Θυμίζουμε πως ο Ρόουζ είχε επιστρέψει την φετινή σεζόν μετά από περίπου 18 μήνες απουσίας όπου είχε υποβληθεί σε εγχείριση για ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο. Ευτυχώς για τον παίκτη πονάει στο άλλο γόνατο και όλοι στο Σικάγο ελπίζουν ότι το σοκ θα είναι μικρότερο. Πάντως ο ταλαντούχος γκαρντ αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική στο Λος Άντζελες προκειμένου να καθοριστεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο προπονητής των “Ταύρων“, Τιμ Θίμποντο, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ανησυχία του σε αμερικανικά ΜΜΕ: “Είμαι ανήσυχος όποτε βλέπω κάποιον παίκτη μου να τραυματίζεται. Δεν θέλω όμως να κάνω υποθέσεις μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Πονάει και δεν μπορεί να πατήσει καλά το δεξί του πόδι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Σικάγο Μπουλς.

Πάντως ο Ρόουζ ο οποίος εγκατέλειψε το ματς στο τρίτο δωδεκάλεπτο… κουτσαίνοντας έλεγε σε συμπαίκτες του ότι δεν είναι κάτι σοβαρό ενώ ο Ταζ Γκίμπσον τόνισε είναι απογοητευμένος με αυτό που συνέβη στον συμπαίκτη του και περιμένει και αυτός όπως όλοι στο Σικάγο τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…