Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια”

“Ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια”

kitsoulis filippos

kitsoulis-filippos

Ο Φίλιππος Βέροιας συνεχίζει την θετικότατη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. ο Βασίλης Κιτσούλης είναι –ένας- από τους πρωταγωνιστές για την ομάδα του, βοηθώντας σε άμυνα και επίθεση, όπως επίσης και στο δημιουργικό κομμάτι (πέραν του “εκτελεστικού”).

Ο 30χρονος φόργουορντ ήταν καθοριστικός στη νίκη κόντρα στους Ικάρους Σερρών, έχοντας εξαιρετικά στατιστικά (17 π., 7 ριμπ., 6 ασίστ, 1 κλ., 7 κερδ. Φάουλ). Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, ο έμπειρος φόργουορντ στάθηκε στους στόχους της ομάδας και την προσεχή αναμέτρηση με το Λαύριο

Βασίλη, δεν ξεκινήσατε καλά στο παιχνίδι με τους Ικάρους Σερρών αλλά στη συνέχεια ανεβάσατε την απόδοσή σας. Ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο, πραγματοποιήσατε εντυπωσιακή εμφάνιση. Τι άλλαξε;
“Γενικά είμαστε καινούργια ομάδα και είναι λογικό να μην είμαστε και τόσο σταθεροί στην απόδοσή μας. Έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Είχαμε προετοιμαστεί όμως κατάλληλα για το παιχνίδι, δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα και βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο, αυτά που είπαμε. Στο τέλος ήμασταν πιο ψύχραιμοι και φθάσαμε στη νίκη”.

Στην έδρα σας παραμένετε αήττητοι. Θεωρείς είναι το μεγάλο σας όπλο; Είστε ευχαριστημένοι από την παρουσία του κόσμου;
“Η παρουσία του κόσμου, είναι σχετικά ανεβασμένη σε σχέση με πέρυσι και ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους. Θέλουμε όμως, περισσότερο κόσμο. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμη πιο δυνατή την έδρα μας”.

Γενικώς έχετε παρουσιάσει μία καλή εικόνα στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Θεωρείς ότι στη συνέχεα θα είστε ακόμη καλύτεροι και θα διεκδικήσετε την άνοδο;
“Δεν μου αρέσει να μιλάω για άνοδο. Πάμε για ότι καλύτερο. Είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα, έστω κι αν φέραμε κάποια άσχημα αποτελέσματα. Ο χρόνος όμως, το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να μας κάνει καλύτερους. Διότι όπως είπα, είμαστε νέα ομάδα και θα μάθει καλύτερα ο ένας τον άλλο. Οπότε, θα είμαστε καλύτεροι. Το πιο σημαντικό όμως είναι, να είμαστε υγιείς, όχι μόνο εμείς, γενικά το σωματείο. Βλέπουμε ότι πολλές ομάδες έχουν ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια”.

Τώρα ακολουθεί ένα εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο. Σε ποια σημεία πιστεύεις ότι θα κριθεί ο αγώνας;
“Το Λαύριο διαθέτει μία δυνατή ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα της. Είμαι μία έμπειρη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Εμείς θα προσπαθήσουμε και πάλι να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θεωρώ ότι η άμυνα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Αν καταφέρουμε να περιορίσουμε τα ατού του Λαυρίου, πιστεύω θα έχουμε πολλές πιθανότητες για τη νίκη. Πάντως, σε κάθε παιχνίδια πάμε για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…