Κεντρική Ελευσίνα “Αδικήσαμε τους εαυτούς μας”

“Αδικήσαμε τους εαυτούς μας”

skarafigkas tessera

skarafigkas-tessera

Τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε απόψε ο Πανελευσινιακός, ο οποίος ηττήθηκε εντός έδρας από το Ρέθυμνο με χαρακτηριστική άνεση. Οι “σταχυοφόροι” περιορίστηκαν σε ρόλο κομπάρσου από το πρώτο λεπτό αδυνατώντας να ακολουθήσουν τον ξέφρενο ρυθμό που είχαν επιβάλλει στο παιχνίδι οι Κρητικοί.

‘Παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, το ξέραμε πριν αρχίσει η αναμέτρηση. Θα σταθώ στα ίδια λόγια που είχα πει πριν το παιχνίδι, τα τελευταία χρόνια το Ρέθυμνο είναι σε όλα τα επίπεδα πολύ ανώτεροι από εμάς, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους γιατί παίξανε πάρα πολύ καλά”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γιώργου Σκαραφίγκα, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

“Στη θεωρία και από έξω είναι όλα πολύ εύκολα στη πράξη όμως είναι πολύ δύσκολα. Είμαι μαζί με τους παίκτες μου 100% γιατί δεν νομίζω πως υπάρχει παίκτης που να θέλει να κάνει αυτό που του λες απλά μερικές φορές δεν μπορεί ή δεν σκέφτεται. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και στεναχωρήσαμε τον κόσμο που μας βοήθησε πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο”.

Ενώ κατέληξε: “Δεν αξίζαμε αυτό το πρώτο ημίχρονο, βέβαια όταν το ματς είναι 26 πόντους στο 18′, καταλήγει 9 πόντους 6 λεπτά πριν λήξει και κάνεις το μεγαλύτερο λάθος λόγω συγκέντρωσης και τρως τρίποντο στον αιφνιδιασμό μετά βγαίνει και η κούραση της πίεσης σε όλο το γήπεδο και δεν μπορούν να συνεχίσουν. Από εκεί και πέρα η ομάδα είναι σκληρή, έχει μέταλλο τοπ έχει αποδείξει και άλλες φορές και ευελπιστώ να αλλάξει η εικόνα μας”.

Από πλευράς παικτών, το λόγο πήρε ο Μανόλης Παπαμακάριος: “Νομίζω πως η σημερινή αναμέτρηση κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο γιατί όταν κυνηγάς να καλύψεις μια διαφορά είκοσι πέντε πόντων είναι πολύ δύσκολο αν και για εμάς είναι μεγάλο κέρδος που τα φτάσαμε μέχρι τους εννέα πόντους. Μείναμε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ που ήμασταν ανταγωνιστικοί για πενήντα λεπτά αλλά δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια και αν δεν βελτιωνόμαστε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι θα έχουμε δύσκολη χρόνια.

Είμαστε μια ομάδα της προπόνησης και όπως δουλεύουμε έτσι πρέπει να παίζουμε. Από εκεί και πέρα αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε μπροστά. Θεωρώ πως είχαμε καταστρώσει μια πολύ καλή τακτική αλλά δεν μπορέσαμε να την βγάλουμε στο παιχνίδι γιατί δεν είχαμε συγκέντρωση“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…