Κεντρική Διεθνή Έκτη νίκη για Ορλεάν

Έκτη νίκη για Ορλεάν

orlean

orlean

Η όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους να κάνουν το… απόλυτο στις τέσσερις βραδινές αναμετρήσεις. Η Ορλεάν επιβλήθηκε της Αντίμπ με 82-76, ανέβηκε στο 6-2 και ισοβαθμεί προσωρινά με τη Λε Μαν στην δεύτερη θέση.

Η Ορλεάν ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ενώ με επιμέρους σκορ 25-17 απέκτησε διψήφια διαφορά (63-44) με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου. Η Αντίμπ προσπάθησε να επανέλθει, αλλά παρά τους 32 πόντους που πέτυχε στην τελευταία περίοδο γνώρισε την έβδομη φετινή της ήττα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τέρενς Ντάιαλς με 15 πόντους ενώ ο Λάρι Ο’ Μπάνον σημείωσε 17 πόντους για τους φιλοξενούμενους.

Η Νανσί χαμογέλασε για πέμπτη φορά φέτος αν και “καρδιοχτύπησε” προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Βιλερμπάν (60-59). Η αναμέτρηση κρίθηκε στο “νήμα” με τους γηπεδούχους να επικρατούν παρά το γεγονός ότι ήταν κακοί στο δεύτερο ημίχρονο. “Αιχμή του δόρατος” ήταν ο Όστιν Νίκολς με 17 πόντους.

Καταιγιστική ήταν η Σαλόν η οποία συνέτριψε την Γκραβελίν με 102-74 και έτσι έφτασε το ρεκόρ της στο 3-5. Αντίθετα η αντίπαλός της υπέστη την έκτη της ήττα. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι σε όλο τον αγώνα και ιδίως στο δεύτερο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 30-16) ενώ ευστόχησαν σε 13 τρίποντα (13/22-59%). Ο Έι Τζέι Σλότερ ήταν “μαγικός” και τελείωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους.

Με μία σπουδαία ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 19-9) η Παρί Λεβαλουά έριξε στο… καναβάτσο τη Ντιζόν με 72-63. Ήταν η τέταρτη φετινή νίκη για την Παρί που ευτύχησε να έχει σε καλή μέρα τον Τζαβάντ Ουίλιαμς (17 πόντοι). Θυμίζουμε νωρίτερα η Λε Μαν είχε πετύχει το μοναδικό της ημέρας επί της Σολέ (61-58).

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Σολέ – Λε Μαν 58-61
Σαλόν – Γκραβελίν 102-74
Νανσί – Βιλερμπάν 60-59
Ορλεάν – Αντίμπ 82-76
Παρί Λεβαλουά – Ντιζόν 72-63
Στρασμπούρ – Ορτέζ (24/11)
Λιμόζ – Ναντέρ (25/11)
Ροάν – Χάβρη (26/11).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…