Κεντρική NBA Άρχισαν (;) τα όργανα
NBA

Άρχισαν (;) τα όργανα

kidd coach

kidd-coach

Για δαχτυλίδι είχαν βάλει πλώρη οι Μπρούκλιν Νετς στη φετινή off season, αλλά επί του πρακτέου φαίνεται πως επρόκειτο για… όνειρο θερινής νυκτός. Η ομάδα του Τζέισον Κιντ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Ανατολής όντας μόνο πάνω από τους Μιλγουόκι Μπακς που μετρούν μία νίκη λιγότερο.

Πρόδηλο είναι πως στο Μπρούκλιν κυριαρχεί ο προβληματισμός, κάτι το οποίο επιτείνουν οι πολλοί τραυματισμοί που ταλανίζουν τους “μελανόλευκους” τις τελευταίες ημέρες, με τους Ντερόν Ουίλιαμς, Μπρουκ Λόπεζ, Αντρέι Κιριλένκο και Τζέισον Τέρι να βρίσκονται στα “πιτς”.

Η τεράστια επένδυση (σ.σ.: μπάτζετ ύψους 190 εκατ. δολαρίων) που έχει κάνει για φέτος ο Μιχαήλ Προκχόροφ φαίνεται πως θα καταλήξει… στο πουθενά. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο Ρώσος μεγιστάνας άρει την εμπιστοσύνη του προς τον κόουτς Τζέισον Κιντ.

Αντίθετα, οι άνθρωποι των Μπρούκλιν Νετς επισημαίνουν πως δεν τίθεται θέμα προπονητή τη δεδομένη χρονική στιγμή θέλοντας να βάλουν τέλος στη σπέκουλα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες.

Αν συνεχίσουν, πάντως, οι ήττες να διαδέχονται η μία την άλλη τότε ο άλλοτε πόιντ γκαρντ της ομάδας δύσκολα θα αποφύγει την απόλυση!…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…