Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “To θέλαμε πολύ”

“To θέλαμε πολύ”

markopoulos hamogelo

markopoulos-hamogelo

Στην συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του παρά τα συνεχή παιχνίδια στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πέραν αυτού αναφέρθηκε και στα σημεία που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του στο σημερινό παιχνίδι. Πιο αναλυτικά δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί παρά την κούραση, ήταν πολύ συγκεντρωμένοι. Ήθελαν πολύ το παιχνίδι και το έδειξαν. Καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να αφήσουμε ελεύθερους τους πιο καλούς μας σουτέρ, ανεβάσαμε περισσότερο την άμυνά μας στα ατού των αντιπάλων μας και βγάλαμε εκτός ρυθμού τους καλούς τους παίκτες. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, αν και στο τέλος φάνηκε εύκολο. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε εδώ. Έχουμε βαρύ πρόγραμμα, συνεχίζουμε την δουλειά μας και ελπίζουμε ότι θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι, ώστε να βρίσκει ο καθένας τον ρόλο του στο γήπεδο ακόμη καλύτερα. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Ρέθυμνο στη συνέχεια”.

Από την μεριά των παικτών στη συνέντευξη τύπου μίλησε ο Απόλλων Τσόχλας, ο οποίος ήταν και το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα μιας και αγωνίστηκε στην ομάδα την οποία προσέφερε μέχρι πέρυσι τις υπηρεσίες του. Ο σουτέρ του Δικεφάλου είπε αναλυτικά:

“Είχαμε να διαχειριστούμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση με το ταξίδι από την Ουγγαρία, τις συνεχόμενες νίκες, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και ήμασταν συγκεντρωμένοι σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Ο ΑΓΟΡ χάνει δύσκολα εδώ με τον δύσκολο ρυθμό που έχει. Με την άμυνα το καταφέραμε και με σωστές επιλογές στην επίθεση. Είχαμε έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με μία μικρή εξαίρεση στο πρώτο ημίχρονο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο του Ρεθύμνου και όλους εδώ στην ομάδα. Ήμουν 4 χρόνια εκπληκτικά και για μένα και την ομάδα. Καλή συνέχεια, να στηρίζουν την ομάδα και να την αγαπούν σε νίκες και ήττες όπως κάνουν τόσα χρόνια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Μονακό - Φενέρμπαχτσε

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

    Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…
  • Νέιτ Σεστίνα

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

    Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …