Κεντρική NBA Sky is the limit
NBA

Sky is the limit

irving

irving

Με αρκετή αισιοδοξία ξεκινούν την χρονιά οι Κλίβελαντ Καβαλίερς. Οι κινήσεις που έγιναν φέτος το καλοκαίρι τους δίνουν την δυνατότητα να αισιοδοξούν πως το μέλλον θα είναι καλύτερο.

Ο Άντριου Μπάινουμ δήλωσε πως θα παίξει κάποια στιγμή μέσα στην σεζόν, ο Τζάρετ Τζακ με αρκετή δόση ειλικρίνειας είπε πως οι Καβαλίερς μπορούν να κερδίσουν ένα πρωτάθλημα, ενώ ο Κάιρι Έρβινγκ αναφέρθηκε στις υψηλές προσδοκίες που έχει για τον εαυτό του.

Ο all-star γκαρντ των ιπποτών δήλωσε πως θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης της Λίγκας. Για να πετύχει κάτι τέτοιο όμως θα πρέπει να κερδίζει. Μάλιστα, στις δηλώσεις του ήταν γλαφυρός.

Θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Αυτό είναι όλο”, ήταν η αρχική του τοποθέτηση, ενώ στην συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το πως θα πετύχει κάτι τέτοιο είπε: “Πολλές νίκες και πολύ συγκέντρωση. Πολλές ανιδιοτελής πράξεις για την ομάδα με σκοπό να γίνει η ομάδα καλύτερη. Οι μεγάλοι παίκτες στις μεγάλες ομάδες σκοπεύουν για το καλύτερο, έτσι κι εγώ έχω να κερδίσω με την ομάδα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά στην off season με τους συμπαίκτες μου και νιώθω πως έχουμε τα κομμάτια που έλειπαν ώστε να κάνουμε κάτι καλό φέτος”.

Μετά την φυγή του Λεμπρόν Τζέιμς για το Μαϊάμι στο Κλίβελαντ βρήκαν στο πρόσωπο του Έρβινγκ τον παίκτη που θα σπρώξει ψηλά την ομάδα. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, ωστόσο η δίψα για διάκριση από τον νεαρό γκαρντ είναι μεγάλη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Νέιτ Σεστίνα

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

    Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…