Κεντρική NBA Show me the money (vid)
NBA

Show me the money (vid)

carmelo anthony

carmelo-anthony

Η φετινή σεζόν ενδέχεται να είναι η τελευταία (!) του Καρμέλο Άντονι στους Νιου Γιόρκ Νικς αφού το επόμενο καλοκαίρι θα αποτελέσει έναν από τους πιο “καυτούς” free agents του ΝΒΑ. Ο δυναμικός φόργουορντ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μπει στην αγορά των free agents, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στον “New York Observer“, προκειμένου να δει… πόσο μετράει στον “μαγικό κόσμο”.

Θέλω να γίνω free agent. Πιστεύω πως κάθε παίκτης του ΝΒΑ ονειρεύεται να γίνει έστω για μια φορά free agent στην καριέρα του. Είναι σα να πρόκειται για περίοδο… αξιολόγησής σου. Επομένως, ναι, θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία“, δήλωσε αρχικά ο Καρμέλο Άντονι, ο οποίος, όμως, φρόντισε να καθησυχάσει τους φίλους της Νέας Υόρκης τονίζοντας πως αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγει από την ομάδα:

Ήρθα στη Νέα Υόρκη για ένα λόγο. Ήθελα να επιστρέψω και να ζήσω με την πίεση του να αγωνίζεσαι στους Νιου Γιόρκ Νικς. Επομένως, ένα πράγμα που θέλω να πω στους φίλους της ομάδας είναι ότι: αν δεν ακούσετε από μένα ότι φεύγω, τότε δεν είναι αλήθεια“.

Κάπως… μπερδεμένα τα λέει, λοιπόν, ο “Μέλο“, ο οποίος μάλλον προετοιμάζει το έδαφος για να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο που θα τον κάνει ακόμα πλουσιότερο. Άλλωστε, εχθρός του καλού (οικονομικά) είναι το καλύτερο…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…