Κεντρική NBA H πρόκληση του… rebuild
NBA

H πρόκληση του… rebuild

rondo

rondo

Μεγάλο ήταν το καλοκαίρι που πέρασε για τους Μπόστον Σέλτικς. Οι “Κέλτες” είδαν να αποχαιρετούν την ομάδα αρχικά ο Ντοκ Ρίβερς και στην συνέχεια μέσω ανταλλαγής οι Πολ Πιρς, Κέβιν Γκαρνετ και Τζέισον Τέρι. Πλέον, η ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία αναδόμησης, με σκοπό να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τα επόμενα χρόνια.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται όλοι στην Βοστώνη μηδενός εξαιρουμένου. Ο Ραζόν Ρόντο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα, με τον αστέρα των Σέλτικς να αποθεώνει κόσμο και πρόεδρο με τις δηλώσεις του.

“Μου αρέσει εδώ, οι οπαδοί μας είναι σπουδαίοι. Και ο Ντάνι (Έιντζ) είναι ειλικρινής και καλός μαζί μου. Γιατί να θέλω να φύγω;” ήταν η τοποθέτηση του All-star γκαρντ της ομαδας των Σέλτικς για να συνεχίσει λέγοντας.

“Ποτέ δεν μου άρεσε να κάνω πίσω σε μια πρόκληση. Αυτή θα είναι μια πρόκληση. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κόουτς Στίβενς. Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα για εμάς ως ομάδα. Πολλοί νέοι παίκτες, πολλά νέα παιδιά που θέλουν να μάθουν. Είναι συναρπαστικό αυτό”.

Για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ρόντο έχει λαμβάνειν περί τα 24,9 εκ. δολάρια. Ο Έιντζ υποστήριξε πως δεν υπήρξε καμία εμπλοκή του 27χρονου γκαρντ σε σενάρια περί ανταλλαγών παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από την περσινή σεζόν. Ένα πρόβλημα που του στέρησε την δυνατότητα να αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στα Play off.

Παράλληλα, το μεγάλο αστέρι των Σέλτικς επεσήμανε και την σχέση του με τον νέο τεχνικό λέγοντας: “Εγώ και ο Μπραντ έχουμε γίνει οι καλύτεροι φίλοι. Μιλάμε κάθε μέρα, γελάμε κι αστειευόμαστε. Μάλιστα, είχαμε δείπνο τις προάλλες. Θα με βοηθήσει και θα τον βοηθήσω. Έχει την πλήρη στήριξη μου και του το είπα από την πρώτη μέρα, όταν ήρθε στο καμπ μου (στο Λούιβιλ έγινε η πρώτη συνάντηση αρχές του Ιούλη), πως εγώ τον στηρίζω 100%”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ΑΕΚ - Λαύριο

    ΑΕΚ – Λαύριο 100-67

    Επιβλητική ΑΕΚ, ξέσπασε στο Λαύριο. Στην καλύτερη φετινή εμφάνισή της η ΑΕΚ Betsson μετέτρ…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Μαρούσι – Απόλλων Πάτρας 77-73

    Τα βρήκε σκούρα, αλλά συνέχισε νικηφόρα το Μαρούσι Το Μαρούσι είχε φτάσει στο +20 απέναντι…
  • 2147752419

    Παρτιζάν – Βαλένθια 79-66 (vid)

    Νίκη γοήτρου για την Παρτίζαν Η Παρτιζάν έκλεισε με νίκη την παρουσία της στη φετινή Eurol…
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…