Κεντρική Διεθνή Η άτυχη στιγμή του Τόμας (vid)

Η άτυχη στιγμή του Τόμας (vid)

marko tomas cedevita inj

marko tomas_cedevita-inj

Ο τίτλος του άτυχου της χρονιάς μπορεί κάλλιστα να δοθεί στον Μάρκο Τόμας. Ο 28χρονος άσος της Τσεντεβίτα χειρουργήθηκε χθες στον “λαβωμένο” του αχίλλειο τένοντα και η απουσία του από την ενεργό δράση προβλέπεται για περισσότερους από έξι μήνες.

Όπως γράψαμε και χθες η αναμέτρηση της Τσιμπόνα με την Τσεντεβίτα για την πέμπτη αγωνιστική της Αδριατικής λίγκας σημαδεύτηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Τόμας που υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα. Συγκεκριμένα ο έμπειρος φόργουορντ παραπάτησε κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (όπως φαίνεται και στην φωτ.) και αποχώρησε από το παρκέ υποβασταζόμενος. Η συνέχεια θα δοθεί στα φυσιοθεραπευτήρια, εκεί που περνάει τις περισσότερες ώρες της ζωής του ο Τόμας από το 2011 και μετά, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε να τον… κυνηγά η “μάστιγα” των τραυματισμών.

Η εγχείριση που υποβλήθηκε στον αχίλλειο ήταν απόλυτα αποτυχημένη όπως παραδέχτηκε και ο γιατρός της Τσεντεβίτα, Τόμισλαφ Σεροβέφσκι: “Ήταν μία πολύ δύσκολη επέμβαση αλλά ευτυχώς πήγε εξαιρετικά. Αυτός είναι ένας σκληρός τραυματισμός για έναν επαγγελματία αθλητή και θα του πάρει πολλούς μήνες για να επανέλθει”, τόνισε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που ανέλαβε την δύσκολη αποστολή να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Θα επιστρέψει όμως στο μπάσκετ; Αυτό είναι ένα ερώτημα που ούτε ο ίδιος ο Τόμας μπόρεσε να απαντήσει… “Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, σημαίνουν πολλά για μένα. Τώρα θα συγκεντρωθώ στην αποθεραπεία μου, αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο. Είναι απίστευτο ότι αυτό συνέβη σε μένα μόλις επέστρεψα στα γήπεδα από τον τραυματισμό μου λίγο πριν από το Ευρωμπάσκετ. Δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ άτυχος. Αλλά ξέρω τη διαδικασία και δεν μπορώ να την αποφύγω», επισήμανε ο άτυχος αθλητής αμέσως μετά το τέλος της επέμβασης.

Η διοίκηση της Τσεντεβίτα πρόκειται να κινηθεί για την αναζήτηση του αντικαταστάτη του ενώ δεν παρέλειψε με ανακοίνωση της να ευχηθεί περαστικά στον Μάρκο Τόμας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…