Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Το μυαλό μας στο Ρέθυμνο”

“Το μυαλό μας στο Ρέθυμνο”

fragias1

fragias

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί ο Κολοσσός Ρόδου, αφού ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Ο τεχνικός των “θαλασσί“, Βασίλης Φραγκιάς, μίλησε για τον στόχο που έχουν βάλει στο νησί, να “καθαρίσει” η ομάδα (οικονομικά): “Ήρθαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, είχαμε εικόνα από τον ΠΑΟΚ.

Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο οι άμυνες ήταν πιο χαλαρές, οι ομάδες χρειάζονται ακόμη παιχνίδια.

Θέλαμε να είμαστε κοντά στο σκορ, στο τέλος κάναμε κάποια λάθη, χάσαμε βολές και χάσαμε την ευκαιρία. Θέλουμε να βελτιωθεί η άμυνά μας. Στην επίθεση είναι και θέμα ταλέντου, έχουμε παιδιά που μπορούν να βάλουν την μπάλα μέσα. Θέλουμε να δουλέψουμε στην άμυνα, θέλουμε όλοι οι παίκτες να καταλάβουν ότι όλα ξεκινούν από εκεί. Το μυαλό μας τώρα πάει στο ματς με το Ρέθυμνο. Είναι ζεστό το πόδι του, θα δούμε αύριο τι έγινε.

Σπανίως θα μιλήσω για την διαιτησία, δεν ειπώθηκε κάτι ιδιαίτερο, είναι υπερευαίσθητοι οι διαιτητές, είναι θέμα των διαιτητών να προστατεύσουν τις ομάδες. Τόσο στην δική μου περίπτωση όσο και στου Καλλέ νομίζω δεν ειπώθηκε κάτι σημαντικό. Μπορεί να είπε κάτι αλλά αυτά είναι μέσα στον αγώνα.

Εγώ είχα πει όποιες ομάδες χρωστούν στους πάντες όπως γίνεται στο εξωτερικό δεν θα πρέπει να βρίσκονται στην μεγάλη κατηγορία. Θυμάμαι ακριβώς τι είχα πει, το ίδιο λέω και τώρα. Αν δεν μπορούσαμε να κάνουμε μεταγραφές και εμείς σαν Κολοσσός να πέσει όποια ομάδα κι αν είναι.

Στόχος δικός για φέτος είναι η εξυγίανση και του χρόνου να είμαστε καθαροί. Δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος μετά από ήττα, αλλά βλέπουμε ότι η ομάδα μέρα με την μέρα βελτιώνεται και αυτό είναι το σημαντικό”.

Από την μεριά των παικτών του Κολοσσού μίλησε ο Γιάννης Γεωργαλλής, τονίζοντας: “Θέλαμε να περιορίσουμε τον ΠΑΟΚ επιθετικά, δεν τα καταφέραμε κι έτσι χάσαμε. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Ρέθυμνο, όπου πρέπει να έχουμε κυρίως αμυντική βελτίωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…