Κεντρική Ασίστ Shadow Τι έγραψε η “ΠΑΕ” για Αμερικάνο

Τι έγραψε η “ΠΑΕ” για Αμερικάνο

amerikanos aspromavri

amerikanos-aspromavri

Mεγάλη τιμή για τον “Παγκόσμιο” (ή “Πανουράνιο” πλέον) Γιώργο Αμερικάνο από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ.

Στη σημερινή έκδοση του περιοδικού της ομάδας, που διανεμήθηκε στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Α.Ο. Αγίου Νικολάου, η “Ένωση” προσδιορίζεται στον τίτλο της προαναγγελίας ως “Η ΑΕΚ του Μπάρλου και του Παγκόσμιου“. Στο κείμενο δε, αναφέρονται τα εξής: “Σαν σήμερα, το 1999, έφυγε από την ζωή ο Πρόεδρος των Έργων και των Τίτλων, ο αλησμόνητος Λουκάς Μπάρλος, ενώ δύο εβδομάδες πριν χάσαμε το αξιότερο τέκνο που ανέδειξε ποτέ το τμήμα μπάσκετ, τον «Παγκόσμιο» Γιώργο Αμερικάνο.

Δύο άνθρωποι που άλλαξαν την Ιστορία του συλλόγου στα λαοφιλέστερα αθλήματα, που έζησαν λατρεύοντας την ΑΕΚ, δίνοντας της χωρίς να ζητήσουν πίσω και τιμώντας της όσο ελάχιστοι. Χρέος όλων μας να κάνουμε το παν για να καμαρώσουν από ψηλά την ομάδα τους να μαγεύει πάλι την Ευρώπη, όπως το 1968 και το 1976-77″.

Την (συγκινητική σε περιεχόμενο) επιμέλεια της έκδοσης ανέλαβαν η διευθύντρια επικοινωνίας της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Μάρκουλας. Η ποδοσφαιρική ΑΕΚ ετοιμάζει κι άλλες δράσεις, πιο ουσιαστικές, στη μνήμη του θρυλικού αρχηγού της “Βασίλισσας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…