Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Τεράστιο κίνητρο”

“Τεράστιο κίνητρο”

radonjic dejan

radonjic-dejan

Έχοντας υποστεί ήδη δύο συνεχόμενες ήττες (από Λοκομοτίβ Κούμπαν και Μακάμπι Τελ Αβίβ), ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες, αν θέλει να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα. Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται αύριο (01/11, 21:30) τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα “τελικού” για τους ίδιους. Άπαντες στο στρατόπεδο των Σέρβων περιμένει πως και πως την αυριανή αναμέτρηση, ενώ διάχυτη είναι η αισιοδοξία πως η “Χάλα Πιονίρ” θα είναι κατάμεστη.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για το παιχνίδι με το τριφύλλι, ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς, είπε: “Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Ευρωλίγκα, αν λάβουμε υπόψη πως έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής Ευρώπης έξι φορές. Διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και σίγουρα έχει υψηλές προσδοκίες για τη φετινή χρονιά. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με σκοπό να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στον όμιλο.

Για να γίνει αυτό πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά και να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα τη συγκέντρωσή μας. Ελπίζω πως οι φίλαθλοί μας θα δώσουν και πάλι ρεσιτάλ και θα μας δώσουν την υποστήριξη που έχουμε ανάγκη”.

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Ραντένοβιτς υποστήριξε: “Έχουμε τεράστιο κίνητρο για να κερδίσουμε το παιχνίδι, έχοντας ήδη χάσει στα πρώτα δύο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας γίγαντας του ευρωπαϊκού μπάσκετ και αυτό το παιχνίδι θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Θέλουμε να αποδείξουμε στους εαυτού μας ότι μπορούμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην ελληνική ομάδα.

Είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από τους φιλάθλου μας και ότι θα μας δώσουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να κάμψουμε την αντίσταση του αντιπάλου. Παρόλ’ αυτά, νιώθω την ανάγκη να πω πως είμαστε το αουτσάιντερ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αναλογιζόμενος την εμπειρία και την ποιότητα του Παναθηναϊκού“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…