Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Τέσσερις αναβολές ελέω Περιφέρειας!

Τέσσερις αναβολές ελέω Περιφέρειας!

sgouros giannis

sgouros-giannis

Μετά το μπάχαλο που προκάλεσε η Περιφέρεια Αττικής του… Γιάννη Σγουρού παραμονή των αγώνων με γήπεδα, που δεν έχουν άδειες, η ΕΟΚ προχώρησε σε τέσσερις αναβολές αγώνων και ανακατατάξεις σε άλλα ματς.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

“Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΟ Σπόρτιγκ-Πανιώνιος ΓΣΣ, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών θα διεξαχθεί στις 13/10/2013 και ώρας 13.30, στο κλειστό γυμναστήριο Μετς.

Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΕ Σουρμένων Ελληνικού-ΠΑΟΚ, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, θα διεξαχθεί στις 12/10/2013 και ώρας 17.00, στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΪΣ (Δούκα).

Λόγω κωλύματος του γηπέδου ο αγώνας ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημ.-ΑΟΝΑ Ηρόδοτος, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος), θα διεξαχθεί στις 13/10/2013 και ώρα 17.30, στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης.

Λόγω κωλύματος του γηπέδου ο αγώνας ΓΣ Περάματος Ερμής-ΑΟ Πεύκης, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (2ος Όμιλος) θα διεξαχθεί στις 13/10/2013 και ώρα 18.30 στο κλειστό γυμναστήριο Περάματος.

Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΟ Φάρος Κερατσινίου-Βούρειος ΑΟΛ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος) θα διεξαχθεί στις 13/10/2013 και ώρα 16.00, στο κλειστό γυμναστήριο Περάματος.

Λόγω κωλύματος των γηπέδων οι παρακάτω αγώνες της 1ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α1 και Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών αναβάλλονται:

Εθνικός ΟΦΠΦ-Πανερυθραϊκός (Β’ Εθνική, 1ος Όμιλος)
Ιωνικός ΑΣ ΝΦ-ΑΟ Ιωνικός Νίκαιας (Β’ Εθνική, 1ος Όμιλος)
Παναθηναϊκός ΑΟ-ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Α1 Γυναικών)
ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ-Εύνικος ΓΑΣ (Α2 Γυναικών, 1ος Όμιλος)”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…