Κεντρική Διεθνή Συνεχίζει ακάθεκτη η Ναντέρ

Συνεχίζει ακάθεκτη η Ναντέρ

meacham nanterre cska

meacham-nanterre-cska

Με δύο αγωνιστικά “πρόσωπα” παρουσιάστηκε η Ναντέρ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παρί Λεβαλουά στην τρίτη “στροφή” του πρωταθλήματος Γαλλίας αλλά το καλό δεύτερο ημίχρονο αρκούσε για να έρθει η νίκη με 94-85.

Οι πρωταθλητές ήταν κακοί στο πρώτο μέρος, βρέθηκαν να χάνουν με 25-20 με τη λήξη της πρώτη περιόδου, παρά ταύτα ισορρόπησαν το ματς και οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια για την… ανάπαυλα με το ισόπαλο 48-48. Ωστόσο στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι σοβαρεύτηκαν, πήραν την τέταρτη φετινή τους νίκη (έχουν έναν αγώνα περισσότερο) και συνεχίζουν ακάθεκτοι και αήττητοι την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Κορυφαίος για τη Ναντέρ ήταν ο ΝτεΣόν Τόμας με 25 πόντους. Ο Τζαουάντ Ουίλιαμς με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν ένας από τους διακριθέντες για την Παρί Λεβαλουά.

Μία από τα ίδια και για τον έτερο εκπρόσωπο της Γαλλίας στην Ευρωλίγκα, την Στρασμπούρ η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας της Αντίμπ με 69-50. Η ομάδα του Βινσέντ Κολέ κυριάρχησε από το ξεκίνημα και έφτασε στο άνετο διπλό με “όπλο” την άμυνα και τον Αλεξίς Αζινκά (21 πόντοι, 7 ριμπάουντ) να κάνει… πάρτι κάτω από τις δύο ρακέτες.

Κατά τα άλλα “σεφτέ” στο φετινό πρωτάθλημα έκανε η Σαλόν η οποία εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και κέρδισε τη Λε Μαν με 89-77. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν κουρασμένοι μετά το διπλό επί της Τσιμπόνα στην πρεμιέρα του Γιούροκαπ, την ώρα που η Σαλόν έδειχνε να παίρνει μπρος ύστερα από την σημαντική επιτυχία επί της Σαρλερουά.Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του ματς από την αρχή και τα… κράτησαν μέχρι το τέλος. Ο Σλότερ με 27 πόντους «καθάρισε» για τους νικητές.

Η Γκραβελίν μάλλον έμεινε στις… δάφνες της μεγάλης εκτός έδρας νίκης επί της Βίρτους Ρόμα στην πρεμιέρα του Γιούροκαπ και ηττήθηκε εντός έδρας από την Ντιζόν με 65-57. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο. Επίσης τρίτο ροζ φύλλο για την Σολέ η οποία έριξε στο… καναβάτσο τη Χάβρη με 80-68. Παράλληλα η Λιμόζ επικράτησε άνετα εντός έδρας της Ροάν με 73-59 σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στη τελευταία περίοδο με τους γηπεδούχους να κάνουν επιμέρους σκορ 21-10.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
Σολέ – Χάβρη 80-68
Γκραβελίν – Ντιζόν 57-65
Λιμόζ – Ροάν 73-59
Σαλόν – Λε Μαν 89-77
Παρί Λεβαλουά – Ναντέρ 85-94
Αντίμπ – Στρασμπούρ 50-69
Βιλερμπάν – Ορλεάν (21/10)
Ορτέζ – Νανσί (22/10).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…