Κεντρική Basket League ΑΕΚ Συνεργασία ΑΕΚ με “e-stats”

Συνεργασία ΑΕΚ με “e-stats”

demenagas ziagkos

demenagas-ziagkos

Το “Πρόγραμμα ΑΕΚ” λειτουργεί. Μπορεί να λείπουν οι γηπεδικές εγκαταστάσεις, αλλά είναι εντυπωσιακά επαγγελματική η δουλειά, ως οργάνωση και ως προοπτική, από πλευράς Αχιλλέα Δεμέναγα.

Λογικό είναι ο τεχνικός της ΑΕΚ  Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος και εισηγήθηκε την πρόσληψη του προπονητή για την θέση του τεχνικού υπευθύνου στα Τμήματα Υποδομής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, να τρίβει τα χέρια του. Διόλου τυχαίο ότι ο Ζιάγκος έδωσε το “παρών” στο πρώτο κιόλας εντός έδρας ματς των Εφήβων με το Λαύριο.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην διάρκεια των αγώνων των Εφήβων, εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το πρόγραμμα συνεργασίας με τo e-stats.gr, ήτοι με την Ομάδα (σ.σ. εγχείρημα το ονομάζουν οι εμπνευστές της) καταγραφής και επεξεργασίας στατιστικών στοιχείων μπάσκετ. Κι αυτό είναι ένα κομμάτι μόνο από την επιστημονική προσπάθεια του Δεμέναγα.

Η ανακοίνωση του e-stats αναφέρει: “Το e-stats ανακοινώνει τη συνεργασία του με την ομάδα των εφήβων και την ομάδα των νέων της Α.Ε.Κ. για την περίοδο 2013-2014. Η ομάδα των εφήβων αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Σ.ΚΑ. Εφήβων και διεκδικεί την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία“.

To e-stats συνεργάζεται επίσης (από τις 17 Φεβρουαρίου 2013) με την εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…