Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Στόχος η νίκη”

“Στόχος η νίκη”

koumpouras kalampokis rethymno

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΕΤΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ)

Αύριο (19/10) ξεκινάει η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Basket LeagueΟΠΑΠ, με το Ρέθυμνο να φιλοξενείται από τον Κολοσσό Ρόδου. Το “νησιώτικο” ντέρμπι αναμένεται με ενδιαφέρον και βαθμολογικό αλλά και από άποψη θεάματος.

Οι Κρητικοί στην αυριανή αναμέτρηση (19/10, 18:00) έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι άλλωστε, κάτι που σχολίασε και ο κόουτς Θανάσης Γιαπλές, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Ο στόχος κάθε αγωνιστική για εμάς είναι οι νίκες και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Αυτό θα επιδιώξουμε και το Σάββατο απέναντι στον Κολοσσό αν και ακόμα προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας.

Η ομάδα της Ρόδου, επειδή έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια της, έχει πολλές προσθήκες και βελτιώνεται συνεχώς. Ο χρόνος λειτουργεί λυτρωτικά για την ομάδα μας και τον κερδίζουμε μόνο με επιτυχή αποτελέσματα. Η φετινή σεζόν μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ”χρονιά καθιέρωσης” του Ρεθύμνου AEGEAN στην Basket League ΟΠΑΠ“.

Από την μεριά των παικτών ο Γιάννης Καλαμπόκης, αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την Ρόδο, τονίζοντας: “Η ουσία, στο αυριανό παιχνίδι με τον Κολοσσό, είναι να το ευχαριστηθούμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι και φυσικά να νικήσουμε. Εγώ, από την μεριά μου, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου και να  πανηγυρίσουμε στο τέλος.

Το περιβάλλον στο Βενετόκλειο φυσικά θα μου είναι οικείο, αφού στο πέρασμα μου πέρυσι από εκεί έκανα αρκετούς φίλους. Αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι να βρούμε την χημεία που χρειαζόμαστε ώστε μέρα με τη μέρα να γινόμαστε όλο και καλύτεροι”.

Ενώ ο Φάνης Κουμπούρας σημείωσε: “Ο στόχος μας το Σάββατο απέναντι στον Κολοσσό είναι μόνο η νίκη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα δεύτερο συνεχόμενο καλό αποτέλεσμα. Φυσικά, έχω αρκετές ωραίες αναμνήσεις από την περυσινή μου παρουσία στη Ρόδο και έχω κάνει αρκετούς φίλους, το ζητούμενο όμως για μένα είναι να φύγω από εκεί νικητής.

Είμαστε νεανική ομάδα και ”καινούρια” και όλοι χρειαζόμαστε χρόνο για να προσαρμοστούμε. Για αυτό το λόγο οι νίκες μας δίνουν πολύτιμο χρόνο ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι παιχνίδι με παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…