Κεντρική Διεθνή Στο “νήμα” ο Ερυθρός Αστέρας

Στο “νήμα” ο Ερυθρός Αστέρας

olimpia red star

olimpia_red star

Το ματς που ξεχώριζε από το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής της Αδριατικής λίγκας ήταν αυτό ανάμεσα στην Ολίμπια και τον Ερυθρό Αστέρα στη Λιουμπλιάνα. Οι “ερυθρόλευκοι” κατόρθωσαν να “δραπετεύσουν” στο φινάλε με 62-61.

Ήταν η τρίτη νίκη για τον Ερυθρό Αστέρα που παρέμεινε σε… απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας. Αντίθετα η Ολίμπια είναι ακόμα στο… μηδέν και βρίσκεται στον… πάτο του πίνακα. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε ντέρμπι στην μεγαλύτερη διάρκειά της ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με επιμέρους σκορ 17-12 στην τελευταία περίοδο πήραν το ροζ φύλλο, έστω και στο “νήμα”. Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς με 15 πόντους και 15 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος για τους Σέρβους που θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στον όμιλο της Ευρωλίγκα. Από τους γηπεδούχους διασώθηκε ο Ντειβίντας Γκαίλιους με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Κατά τα άλλα με εύκολη νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Παρτιζάν εντός έδρας με 80-65 επί της Ζαντάρ ενώ το ίδιο έπραξε και η Σζολνόκι έστω και πιο δύσκολα με αντίπαλο τη Σιρόκι (71-69). Η αντίπαλος του Πανιωνίου στο Γιούροκαπ, Ραντνίτσκι, γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Ιγκοκέα με 91-88 σε ένα ματς που κρίθηκε στην τελευταία περίοδο. Οι γηπεδούχοι χαμογέλασαν στο φινάλε χάρη σε επιμέρους σκορ 30-24 που πραγματοποίησαν.

Τα αποτελέσματα (4η αγωνιστική):
Μπουντούτσνοστ – Τσιμπόνα 79-72 (19/10)
Τσεντεβίτα – ΜΖΤ Σκοπίων 77-67 (19/10)
Μέγκα Βιζούρα – Κρκα 78-74 (19/10)
Ολίμπια Λιουμπλιάνας – Ερυθρός Αστέρας 61-62
Σζολνόκι – Σιρόκι 71-69
Ιγκοκέα – Ραντνίτσκι 91-88
Παρτιζάν – Ζαντάρ 80-65

Η Βαθμολογία (4η αγωνιστική): Τσεντεβίτα 8, Ερυθρός Αστέρας 7, Παρτιζάν 7, Τσιμπόνα 6, Μπουντούτσνοστ 6, ΜΖΤ Σκοπίων 6, Ραντνίτσκι 6, Σζολνόκι 6, Ιγκοκέα 6, Σιρόκι 6, Κρκα 6, Ζαντάρ 5, Μέγκα Βιζούρα 5, Ολίμπια Λιουμπλιάνας 4.

Επόμενη αγωνιστική (5η, 26-28/10): Τσιμπόνα – Τσεντεβίτα, Ζαντάρ – Μέγκα Βιζούρα, Ραντνίτσκι – Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Κρκα – Ιγκοκέα, ΜΖΤ Σκοπίων – Παρτιζάν, Σιρόκι – Μπουντούτσνοστ, Ερυθρός Αστέρας – Σζολνόκι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…