Κεντρική NBA Στο μυαλό… το δαχτυλίδι
NBA

Στο μυαλό… το δαχτυλίδι

anthony woodson

anthony-woodson

Διάθεση να… ανασκευάσει τις προ ημερών δηλώσεις του αναφορικά με τη διάθεσή του να δοκιμάσει την τύχη του ως free agent το προσεχές καλοκαίρι επέδειξε ο Καρμέλο Άντονι, λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς για τους Νιου Γιόρκ Νικς. Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Μάικ Γούντσον τόνισε πως δεν τον απασχολεί τι θα γίνει το καλοκαίρι του 2014 αφού το μόνο πράγμα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό του είναι το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου και οι δυνατότητες που έχουν οι Νιου Γιόρκ Νικς για να κατακτήσουν το πολυπόθητο δαχτυλίδι.

Δεν υπάρχει στο μυαλό μου η free agency αυτή τη στιγμή. Θα το σκεφτώ όταν τελειώσει η χρονιά και έρθει η offseason“, ήταν η αρχική τοποθέτηση του “Μέλο”, ο οποίος κατέληξε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη φετινή χρονιά. Πιστεύω ότι θα είναι μία σπουδαία χρονιά και ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες να κάνουμε κάτι καλό“.

Δεν ξέρουμε αν με αυτές τις δηλώσεις κατάφερε να… καθησυχάσει τους φιλάθλους της Νέας Υόρκης, πρόδηλο, όμως, είναι πως ο Καρμέλο Άντονι θέλει όσο τίποτε άλλο να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…